Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Beoordelingen

Lees hier de ervaringen van anderen!

Beoordelingen

Lees hier de ervaringen van anderen!

Lees hier de referenties voor en door kampeerders die in een glampingaccommodatie vakantie hebben gevierd. Via onderstaand formulier kun je jouw beoordeling opsturen.

46 beoordelingen gevonden met een gemiddelde van 8.4

8

Beach Garden

Familie Couwenberg, 4 december 2018

Gezellig camping

Gezellige camping met eigen strand en groot zwembad. Prima restaurant, hele dag vers brood. Ruime keus aan afhaalmaaltijden. Goede campingwinkel.

Tips in de omgeving

Canal du Midi, Cap Agde, Beziers.

Bezocht Beach Garden in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Fuussekaul

Familie Teunissen, 4 december 2018

Uitstekend vermaakt

Wij zijn een gezin van 5, 2 volwassenen en 3 kinderen, en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt op de camping! Er was een super animatie team en er waren voldoende activiteiten voor de kinderen. S’morgens bij het wakker worden vroegen de kleinste kinderen al hoe laat de tractor ze kwam ophalen. Voor oudere stellen zonder kinderen is de camping ook een aanrader. Dit doordat de camping in een prachtige bosrijke omgeving ligt waar voldoende wandel en fiets mogelijkheden zijn.

Tips in de omgeving

Het kasteel, de ruïne, het grote winkelcentrum met oa een Delhaize supermarkt én Luxemburg stad!

Bezocht Fuussekaul in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Caballo de Mar

Familie van de Sande, 4 december 2018

Perfect voor gezinnen

Leuke kleinschalige camping, perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Er is animatie voor wie dat wil en er is elke dag een kinderdisco. Leuk zwembad met op bepaalde tijden de glijbanen open.

Tips in de omgeving

Leuke nieuwe speeltuin tegenover de camping bij de zee. Als je een stuk verder loopt kunnen de kinderen tegen betaling heel leuk spelen trampoline luchtkussen waterbootjes. Met de auto zijn wij een paar keer in Malgrat de Mar geweest leuke winkels en we zijn een dagje naar de fonteinen geweest, dat vonden mijn kinderen echt geweldig. Marinaland heel leuk! Kermis in Blanes. Wij hadden de auto bij dus konden daar zo allemaal heen rijden. In Pineda de Mar zelf is niet veel.

Bezocht Caballo de Mar in augustus 2018 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken
7

Plage des Tonnelles

Familie Ritsma, 4 december 2018

Veel voorzieningen

Als je van een grote camping houdt met veel voorzieningen, dan is dit een goede plek. Mooi gelegen naast het strand met vele opgangen en veel vermaak voor de kinderen. Iedere avond is er vertier in de grote tent voor kinderen/tieners en ouders. Wel konden we door de ligging van onze tent deze muziek tot een uur of 12 snachts horen, dus voor ouders met kleine kinderen is het daarom wat minder geschikt.

Tips in de omgeving

Er is veel te doen; wind museum, strand, zwembad (jammer dat er geen glijbaan bij zit), fietsen huren (ze hebben ook kinderzitjes), dorpjes bezoeken, springkussens, aquarium op het eiland noirmoutier, waterglijbanenpark, etc.

Bezocht Plage des Tonnelles in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
8

Camping Le Fief

Familie Houben, 4 december 2018

Mooi en verzorgd

Zeer mooi en verzorgd vakantiepark, glamping huisjes zeer nieuw en netjes. Waterpretpark is heel fijn voor kids, strand dichtbij. Voorzieningen in camping (winkeltje en restaurant e.d.) OK.

Tips in de omgeving

Strand/zee, duikboot bezoeken in Saint-Nazaire, dierentuin Sauvage.

Bezocht Camping Le Fief in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Italia Lido

Familie Meertens, 4 december 2018

Prachtige ligging

Prachtige ligging. De logde tent staat op een tallud, je kijkt heel mooi op de Lago Maggiore. Aardig personeel, lekker Italiaans eten.

Tips in de omgeving

Stresa, met de kabelbaan naar boven. Van daaruit heb je prachtig uitzicht over 7 meren en kun je heerlijk wandelen. Lago ‘d Orta is ook erg mooi, wel wat rustiger dan de Lago Maggiore.

Bezocht Italia Lido in juni 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
7

Barco Reale

Familie Elbers, 4 december 2018

Mooi uitzicht

Mooi uitzicht vanaf het zwembad. Privé plaatsen dankzij terrassenligging. Wel veel klimwerk!

Tips in de omgeving

San Baronto is een gezellig plaatsje. Helaas wel alleen met de auto te bereiken aangezien de bochtige (onoverzichtelijke) weg. Af te raden dit te voet af te leggen met een kind in een buggy.

Bezocht Barco Reale in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken
10

Lanterna

Familie de Lange - van der Wiel, 4 december 2018

Mooie en schone camping

Mooie, schone caming. Hele gastvrije mensen. Groot maar toch merk je daar weinig van. De rust viel ons erg op! Vele strandjes om uit te zoeken. Leuke uitstapjes in de buurt.

Tips in de omgeving

Poreč, Rovinj, aquapark, wijngaarden, boottochten vanaf Poreč.

Bezocht Lanterna in augustus 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Geef een beoordeling

Via onderstaand formulier geeft u ons een cijfer en kunt u een beoordeling insturen:
  • Vul maand en jaartal in
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Glamping.nl