Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodge

De blikvanger op de camping

Een echte glamping vakantie beleef je in de Airlodge. Het is een vrij unieke accommodatie met twee verdiepingen. Maar het blijft toch een tent: een echte blikvanger op de camping. Het is een tent die het aanzicht heeft van een huisje. En niet alleen het uitzicht, maar alle gemakken: een kitchenette, eigen badkamer en lekker veel ruimte!

Interieur van de Airlodge

“De Airlodge is een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen!”

Zoals gezegd heeft de Airlodge twee verdiepingen. Op de begane grond vind je onder andere de kitchenette. Een klein keukentje dat toch van alle gemakken is voorzien. Een gasfornuis, een koelkast en een spoelbak. Ook staat hier de eettafel voor je klaar. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker buiten te eten op het vlonderterras. Naast de keuken ligt op de begane grond ook de badkamer. En deze is van alle gemakken voorzien! Een eigen douche, toilet en wasbak met spiegel. Zo stap jij ’s ochtends piekfijn uit je tent!

De kids slapen beneden in een heuse bedstee! Een knus hoekje met een lekker groot bed. Hier kunnen ze heerlijk slapen en ’s ochtends klappen ze de deurtjes open en schuiven ze direct aan de ontbijttafel.

Slapen op hoogte

De “master-bedroom” beslaat de gehele bovenverdieping. Via een stevige houten trap kom je hier terecht en dan kan het echte genieten beginnen. Er staat een echt bed, met genoeg ruimte eromheen om je te verkleden. Hier zul je dus heerlijk slapen. En dat doe je dan onder de sterrenhemel! Er zijn namelijk “ramen” in het tentdoek geplaatst, dit zorgt overdag voor extra lichtinval en ’s avonds heb je een schitterend uitzicht. Mocht je het liever wat donker hebben? Dan doe je gewoon de gordijnen dicht.

Het allermooist aan de tweede verdieping is eigenlijk wel het balkon. Hier kun je ’s avonds laat, als de kids op bed liggen, genieten van een goed glas wijn en een uitzicht over de hele camping.

Onze favoriete Airlodge bestemmingen

Torre del Porticciolo

Sardinië, Italië

  • Noordwestkant van Sardinië
  • Naast kleine, beschutte baai
  • Animatie voor jong en oud

Torre del Porticciolo ligt bijna aan zee, met een kindvriendelijk strand. Ideaal vakantieverblijf voor het gezin.

Glamping.nl