Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritenten

Een stoere glamping accommodatie

Ben je een echte kampeerfan, maar heb je geen zin om al het materiaal mee te moeten slepen? Kies dan voor glamping in een van onze safaritenten. Alle tenten zijn gemaakt uit stoer en stevig canvas bijna alles zit er al in!

Stevig en stoer, maar ook luxe

Waar het kampeergevoel de luxe ontmoet, daar is de safaritent ontstaan. Zoals gezegd zit vrijwel alles er al in: van goede bedden tot een compleet ingerichte keuken. Alleen de boodschappen moet je nog zelf halen. Zo kun je lekker licht reizen. Of de overgebleven ruimte vullen met extra kleding! Sommige van onze safaritenten zijn zelfs voorzien van een eigen sanitair. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt.

Hoewel dit allemaal erg luxe is, blijft het wel camping. De tenten zijn opgebouwd van stevig canvas met ingebouwde ramen. De voorkant van de tent kun je vrijwel helemaal oprollen. Je leeft dus echt buiten!

Naar ieders wens

Onze safaritenten zijn te vinden op verschillende campings verspreid over heel Europa, op verschillende campings. Je kunt dus het glamping gevoel ervaren op een mega camping met zwemparadijs en veel faciliteiten. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de rust op te zoeken op een wat kleinere familiecamping.

In het laatste geval ben je dus nog meer één met de natuur. Binnen ons campingaanbod geniet je overigens al snel van dat gevoel. Veel van onze safaritenten staan op een bos- of bloemrijke camping. Zo is er altijd wel een beetje schaduw te vinden voor wat verkoeling.

Glamping in Safaritenten

Zoals gezegd: onze safaritenten vind je overal in Europa. Je vindt ons bijvoorbeeld op gezellige Franse familiecampings. Maar je zou ook Italië kunnen overwegen: heerlijk langs de Adriatische kust, of de prachtige Bloemenrivièra. Je kunt ook wat dichter bij huis blijven en kiezen voor een bestemming in eigen land.

Populaire safaritenten

Safaritent Deluxe

Safaritent Deluxe

Denk aan een luxe lodgetent, maar dan nóg luxer: dat is de Lodgetent Deluxe. Deze tent is groot, groter, grootst en biedt ruimte aan 6 personen! In de keuken is in de meeste gevallen zelfs een vaatwasser aanwezig. Glamping met een hoofdletter G!

Heerenboer Tent

Heerenboer Tent

De Heerenboer tent is een super-de-luxe boerderij accommodatie. De tenten zijn lekker ruim en hebben een authentiek ouderwets karakter. Je kunt kiezen voor een ensuite badkamer of een aparte douche buiten de tent.

Boerenbed Tent

Boerenbed Tent

Glamping bij de boer ervaar je in een Boerenbed Tent: een stoere safaritent met een boereninrichting. Alle Boerenbed tenten staan op het terrein van een boerderij. Een heerlijke plek om kennis te maken met de natuur. Bovendien geniet je in de tent van veel ruimte en comfort.

Safaritent

Safaritent

Op een stoere manier het glamping gevoel ervaren doe je in een safaritent! Comfortabele bedden, een eigen keuken en voldoende leefruimte, en dat alles onder een stoer canvas tentdoek. Daar waar glamping begonnen is!

Safaritent Select

Safaritent Select

Landelijk kamperen in stijl en luxe in de nieuwe glamping accommodatie: de Safaritent Select! Stijlvol en comfortabel ingericht, voor een op en top glamping ervaring! Wie slaapt op een van de heerlijke bedden wil nooit meer naar huis!

Tendi Safaritent

Tendi Safaritent

De Tendi Safaritent is bij uitstek een avontuurlijke tent. Genoeg ruimte voor het hele gezin onder de grote luifel. Geniet van de complete keuken en de ruimte. Door de luifel helemaal open te zetten ervaar je het echte buitenleven!

Tendi Safaritent met badkamer

Tendi Safaritent met badkamer

Avontuurlijk kamperen doe je in de Tendi Safaritent Comfort, mét eigen keuken en badkamer. Door het stoere canvas heb je de echte kampeerbeleving dichtbij de natuur, met daarnaast alle luxe van glamping!

Bekijk meer »

Glamping.nl