Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Tendi Safaritent met badkamer

De luxe variant van de Tendi Safaritent: nu mét sanitair

De Tendi Safaritent met badkamer (42 m²) is de nieuwe variant van de Tendi Safaritent. In de Tendi Safaritent met badkamer beschik je naast een keuken ook over een douche, wastafel en toilet in de tent. Ben je op zoek naar een avontuurlijke variant van ‘glamping’ mét extra luxe, dan is een Tendi Safaritent met badkamer echt iets voor jou! Op een aantal verschillende bijzondere, rustige en mooie locaties op campings in Europa kunt u in deze tent genieten van uw vakantie. Vergeet je wandelschoenen en verrekijker niet mee te nemen!

Interieur van de Tendi Safaritent met badkamer

“Tendi Safaritent met badkamer is de luxere variant op de Tendi Safaritent, nu mét sanitair.”

De Tendi Safaritent met badkamer is gemaakt van een onverwoestbaar canvasdoek, dat hangt op een stalen frame. Het dak van de tent is goed geïsoleerd en beschikt over een luifel, daarnaast staat het geheel op een houten vloer. Dit maakt dat je het ware kampeergevoel beleeft. Maar daarnaast geniet je wel van echte luxe. Zo is de Safaritent voorzien van een smaakvolle en trendy inrichting. Zo heeft deze comfortabele tent een volledig ingericht keukenblok met eigen koelkast. Als je de voorluifel helemaal oprolt, neem je het buitenleven mee de keuken in. Lekker buiten koken!

Extra comfortabel

In de Safaritent slaap je in een tweepersoons boxspring en voor de kids is er een stoer stapelbed. Door de goede matrassen kun je hier de hele vakantie lekker slapen. De allerfijnste upgrade van de comfort is toch wel het eigen sanitair! Je stapt ’s ochtends zo uit je bed onder de douche.

Hoewel de tent zelf is ingericht voor twee volwassenen en twee kinderen kan je kiezen voor een bijzettentje om ruimte te creëren voor twee extra personen. Of je kiest voor de Safaritent met badkamer op Podere Sei Poorte: hier zitten al drie slaapcabines in!

Onze favoriete Tendi Safaritent met badkamer bestemmingen

Glamping.nl