Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Ardèche

Luxe kamperen in de natuur in Frankrijk voor een geweldige kampeervakantie

Één van de populairste kampeergebieden in Frankrijk: de Ardèche. Houd je van actieve vakanties? Ga dan zeker kanoën of kajakken op de gelijknamige rivier de Ardèche. Vanaf het water geniet je nóg meer van de prachtige natuur en rotsformaties. Aan de oevers liggen witte kiezelstrandjes waar je kunt relaxen met het hele gezin. Glamping in de Ardèche is avontuurlijk genieten!

Pont D’Arc

Een glamping vakantie in de Ardèche is een walhalla voor natuurliefhebbers. De Ardèche heeft veel natuurlijke bezienswaardigheden. De Pont d’Arc is een wereldberoemde, natuurlijke boogbrug. Twee kilometer er vanaf ligt het leuke plaatsje Vallon Pont d’Arc, en het ligt vlakbij de Gorges de l’Ardèche: een kloofdal met enorme rotsformaties van kalksteen. Daarnaast zijn er nog meer prachtige rotsen, kloven en druipsteengrotten met eeuwenoude muurschilderingen. En vergeet ook zeker de mooie bossen en natuurparken niet. De Ardèche is als regio zeer gericht op toerisme, waardoor er ook steeds meer mooie fietspaden door de bossen komen. Kun je ook eens de fiets pakken naar de Pont d’Arc.

Kastanjes en geitenkaas

Geen glamping kampeervakantie zonder het proeven van heerlijke lokale lekkernijen. Bijvoorbeeld de geitenkaas uit de bergen, lekkere zoete honing en de favoriet van de Ardèche: de zoete kastanje. Er zijn in de Ardèche veel leuke stadjes met markten. Ga eens lekker shoppen en zet vervolgens in een handomdraai een culinair hoogstandje op tafel op de camping. Niet op een camping gasstelletje, maar in de keuken van je glamping accommodatie! Ga ook zeker eens naar één van de nougat fabrieken om dit heerlijke tussendoortje te proeven.

Glamping in de Ardèche

Op zoek naar een glamping vakantie in de Ardèche? Er zit altijd iets voor je tussen. Of je nu met het gezin op vakantie gaat of lekker met z’n tweeën, je vindt altijd een glamping accommodatie die bij je wensen past. Benieuwd geworden naar glamping in de Ardèche? Bekijk hier de luxe glamping accommodaties op de verschillende campings in de Ardèche.

Populaire bestemmingen in de Ardèche

Glamping.nl