Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent

Natuurlijk glamperen!

Een stoere manier om het glamping gevoel te beleven is een Safaritent. Het woord doet je denken aan wildernis en een tent die tegen alles bestand is. En dat is ook zo! Deze tenten worden namelijk gemaakt van stoer canvas tentdoek met een houten ondergrond. Hoewel deze tent buitengewoon stoer is, is hij vooral ook comfortabel!

Interieur van de Safaritent

“Comfortabel met of zonder sanitair!”

Ons aanbod kent verschillende safaritenten in allerlei soorten en maten. Ze kennen een aantal gemene delers. Allereerst is er de keuken! Kamperen in een tent betekende vroeger buiten koken op een gasbrandertje laag bij de grond. Niet echt glamping natuurlijk. Onze tenten zijn allemaal uitgerust met een volledig ingerichte keuken: gastoestel, potten, pannen en genoeg opbergruimte! In de koelkast houdt jij de ingrediënten lekker vers!

Naast comfortabel koken kun je in een safaritent ook comfortabel slapen! In twee of drie aparte slaapcabines staan comfortabele bedden met een stevig matras voor je klaar. Voor volwassenen zijn er tweepersoonsbedden en de kids slapen apart of in een stapelbed!

Buitenleven

De belangrijkste reden om voor een glamping vakantie in een tent te kiezen is het buitenleven. In het tentdoek van de safaritenten zijn ramen opgenomen die je helemaal open kunt rollen. Zo komt naast licht ook de frisse lucht je tent lekker binnen gewaaid. Een ander voordeel van tentdoek is dat je het helemaal op kunt rollen. Hierdoor haal je het buitenleven pas echt naar binnen en vergroot je je terras.

Het terras is sowieso een plus van de tent. Op een stevige houten ondergrond staan een aantal comfortabele tuinmeubels voor je klaar. Een stevige eettafel, stoelen en vaak ook nog comfortabele ligstoelen. Zo kun je voor je tent heerlijk relaxen en heb je niet snel last van koude voeten. Het echte buitengevoel van de safaritent beleef je op campings verspreid over heel Europa. Breng je de vakantie het liefst door in Frankrijk, Italië of Kroatië?

Onze favoriete Safaritent bestemmingen

Glamping.nl