Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safaritent Select

Geniet van de ruimte en luxe

Stijlvol en landelijk kamperen doe je in de luxe Safaritent Select. Deze accommodatie is comfortabel ingericht en uiteraard van alle glamping gemakken voorzien. Deze smaakvolle tent is lekker ruim opgezet en heeft een houten interieur.

Interieur van de Safaritent Select

“De Safaritent Select is een stijlvolle en landelijke accommodatie.”

De Safaritent Select is haast overcompleet, maar door het tentdoek behoud je wel het echte campinggevoel. Kamperen is buitenleven en voel je in deze tent. Het tentdoek is lichtgekleurd, waardoor de tent nog lichter en ruimer aanvoelt. Bovendien kun je de voorkant van de tent helemaal openzetten. Zo haal je het buitenleven zo de tent in en kook je bijna buiten.

Koken is in deze tent sowieso een groot feest. De keuken is ruim en heeft zelfs een kookeiland! Op dit kookeiland vind je een gastoestel, een afwasbak met stromend warm én koud water en een koelkast. Daarnaast zijn er ook voldoende potten en pannen om de sterren van de hemel te koken. Dat wordt dus genieten van een heerlijke maaltijd op het terras van de tent. En wat voor een terras, het is eigenlijk meer een veranda. Met een paar stoere houten meubels: echt kamperen in luxe!

Lekker slapen

De Safaritent Select is met haar 48m2 lekker ruim en biedt slaapplekken voor maximaal 4 volwassenen en 1 kind. Er zijn twee ruime slaapkamers met comfortabele bedden. Voor de kids zijn dit eenpersoonsbedden of in sommige gevallen zelfs een stapelbed. Ouders slapen in een ruim tweepersoonsbed onder een klamboe.

Tussen de beide slaapkamers zit de eigen badkamer. Een eigen douche, toilet en wastafel: zo hoef je bij hoge nood niet meer de hele camping over. Door de houten tussenwanden en de handige locatie van de badkamer heb je een stuk minder last van geluidsoverlast. Dat wordt dus echt lekker slapen in deze heerlijke tent.

Onze favoriete Safaritent Select bestemmingen

Norcenni Girasole Club

Toscane, Italië

  • Zwemparadijs
  • Actief animatieteam
  • Leuke restaurantjes

Bij camping Norcenni Girasole Club heb je dankzij de prachtige zwembaden en leuke restaurantjes niets te wensen over!

La Rocca

Gardameer, Italië

  • Familiecamping aan het meer
  • Zwembad met kinderbad
  • Speeltuin met kasteel

Vanaf camping La Rocca heb je een panoramisch uitzicht over het Gardameer. Je glampt er in een luxe Airlodge of Safaritent Select.

Glamping.nl