Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Adriatische kust

Luxe kamperen aan de oostkust van Italië voor de ideale gezinsvakantie!

Laat je verrassen door de Adriatische kust! De kust heeft een lengte van 770 kilometer en beslaat daarmee de gehele oostkant van de Italiaanse laars. Een glamping vakantie aan de Adriatische Kust is dus het walhalla voor watersportliefhebbers en strandgangers. Kies je voor een luxe kampeervakantie met de kids, dan kies je voor een glamping aan de Adriatische kust!

Bella Venezia

Tijdens je glamping aan de Adriatische kust is een uitstapje naar Venetië een must. Deze stad is natuurlijk wereldwijd bekend vanwege haar talloze gondels en rijke historie. Schaf voordat je een dagje naar de stad gaat een dagpas aan voor een voordelig bezoekje! Vanuit Venetië kun je het eiland Murano bezoeken, bekend vanwege de beste glasblazers ter wereld die daar wonen en werken. Andere geliefde steden aan de Adriatische kust zijn Rimini, San Marino, Ferrara en Ravenna: ook zeker de moeite waard!

Adriatische Zee

De glamping-campings zijn vaak direct gelegen aan de Adriatische Zee. De goudgele stranden lopen geleidelijk af naar het rustige azuurblauwe water. De meeste campings zijn een echt waterparadijs: meerdere zwembaden en waterparken met glijbanen. Voor de allerkleinsten is er vaak een apart kinderbad. Voor de kinderen is glamping aan de Adriatische kust dus ook een groot feest! En na een dagje zwembad of strand stap je je luxe glamping accommodatie in en maak je gebruik van je eigen sanitair.

Glamping aan de Adriatische kust

Wil je ook luxe kamperen aan de Adriatische kust in Italië? Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en met een lekker briesje vanwege het zeeklimaat is het heerlijk vertoeven aan de Adriatische kust. Glamping aan de Adriatische kust is ideaal om te kamperen vlakbij het strand, maar toch te kunnen genieten van luxe en comfort! Bekijk de luxe glamping accommodaties op de verschillende glampings aan de Adriatische kust.

Populaire bestemmingen aan de Adriatische kust

Glamping.nl