Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airlodges

Kamperen op hoogte

Leuk en met net een beetje meer ruimte: onze Airlodges! Een glamping met twee verdiepingen zorgt voor een unieke ervaring. Door het gebruik van canvas en/of hout behoudt je het echte kampeergevoel. Kies je voor een Airlodge, Airdreamer of een Airstay?

Op grote hoogte

Door een indeling te maken met twee verdiepingen krijg je bij onze Airlodges een ruimtelijk gevoel. Zeker in de Airdreamer zit je lekker ruim: op de bovenverdieping heb je maar liefst drie “slaaptenten”. Hierdoor is er ruimte genoeg voor 6 personen. Daarnaast heeft deze, even als de Airlodge, een eigen sanitair.

Denk je er aan om romantisch op vakantie te gaan, dan is de Airstay jouw variant. Een tweepersoons tent met beneden een leefruimte en boven een heerlijke slaapcabine. Geen zee van ruimte, maar juist lekker knus en toch luxe!

Ieder zijn eigen camping

Momenteel vind je onze Airlodges vooral in Italië. Hier kun je bijvoorbeeld luxe kamperen langs de kust van Toscane. De extra verdieping van de Airlodge of Airdreamer maken dat je hier echt kunt genieten van een schitterend uitzicht over de groene heuvels. Watersportliefhebbers slapen op hoogte aan het Lago Maggiore of het Gardameer. Maar ook in het staatje San Marino vind je deze leuke accommodatie!

Blijf je liever in eigen land? In Limburg hebben we ook een aantal Airlodges voor je klaarstaan. Hoewel, eigen land. Door de heuvelachtige omgeving waan je je eigenlijk al in het buitenland. Bovendien zit je zowat bovenop het drielandenpunt!

Glamping in Airlodges

Je kunt op veel verschillende manieren het glamping gevoel ervaren in een van onze Airlodges. Kies bijvoorbeeld voor een super-de-luxe vijf-sterren camping met veel faciliteiten. Geniet van wellness, massages, sauna’s en grote waterparken. Maar je kunt ook kiezen voor een knusse familiecamping en een eenvoudig zwembad. Vrijwel alle campings zijn voorzien van een animatieprogramma. Een dag in een glamping vliegt zo voorbij!

Onze Airlodges

Airlodge

Airlodge

De Airlodge is een echte blikvanger op de camping. Het is een bijzondere accommodatie met twee verdiepingen, en beschikt over een mooie keuken en eigen sanitair.

Airdreamer

Airdreamer

Een extra grote accommodatie die ruimte bied aan zes personen: de Airdreamer. Een perfecte combinatie van tent en cottage. In de onderste ruimtes vind je het woongedeelte en boven slaapt ieder in zijn eigen tent!

Glamping.nl