Met animatie

Je gaat op vakantie met het gezin en je verblijven op een bestemming waar de kinderen de tijd van hun leven kunnen beleven. Bij een glamping bestemming met animatie is het vermaak voor kinderen enorm! Hier kunnen de kinderen deelnemen aan leuke activiteiten terwijl jijzelf bij je luxe accommodatie kunt blijven zitten. Klinkt ideaal toch? Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hieronder verder voor meer informatie over glamping met animatie!

Voordelen van animatie

Een luxe kampeerbestemming die animatie voor kinderen aanbiedt is ontzettend leuk voor je kids! De kinderen hebben namelijk de mogelijkheid om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten op de camping en ze kunnen deelnemen aan leuke activiteiten. Zo hebben sommige glamping bestemmingen een kidsclub. Hier worden de kinderen, onder goede begeleiding, de hele onder de pannen genomen. De kinderen kunnen in de kidsclubs meedoen aan sporten, wedstrijdjes, disco’s en andere leuke activiteiten! Daarnaast heeft de aanwezigheid van animatie op de bestemming ook een grote invloed op de sfeer. Zo zie je soms mascottes voorbij komen en lopen er de hele dag animateurs over de camping. Kleuren, zingen, dansen en vooral veel lol maken, welk kind vindt dit nu niet leuk op vakantie?

De animatie is niet alleen een groot voordeel voor de kinderen, maar ook voor jezelf! Als je namelijk even een dagje zelf iets wilt ondernemen of er samen opuit wil, dan kan dat! Je kinderen zijn in goede handen bij het animatieteam en jullie hebben even een dagje met elkaar! De kinderen hebben de vakantie van hun leven en jullie kunnen ook eventjes ontspannen.

Dansjes rondom het zwembad, vrolijke kinderen en animateurs en de hele dag gezelligheid. Dit is voor een gezin de ideale manier om de vakantie door te brengen! Bekijk voordat je gaat boeken voor je volgende vakantie even ons aanbod in luxe kampeeraccommodaties.

Populaire bestemmingen

Parc Sandur - Glamping.nl
8,4

Parc Sandur

Drenthe, Nederland

  • Rust en ruimte
  • Ruime vrijstaande cottages
  • Aan 'De Grote Rietplas'

Op Parc Sandur in Emmen verblijf je in één van de luxe cottages en leef je je helemaal uit tijdens de vele activiteiten die mogelijk zijn.

Beach Garden - Glamping.nl
7,5

Beach Garden

Languedoc-Roussillon, Frankrijk

  • Direct aan zee
  • Lodgetenten met eigen sanitair
  • Heerlijke zwembaden

Een gezellige camping aan zee, omringd door mooie natuur. Er is een professioneel animatieteam die zorgt voor vermaak voor jong en oud.

Caballo de Mar - Glamping.nl
7,7

Caballo de Mar

Costa Brava, Spanje

  • Vlak bij Barcelona
  • Naast vissersdorpje
  • Strandcamping

Camping Caballo de Mar ligt tussen bruisende badplaatsen, vlakbij Barcelona. Je kunt er glampen in een luxe Lodgetent!

Glamping.nl