Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Airdreamer

De nieuwste glamping accommodatie

De Airdreamer is dé nieuwe glamping accommodatie van Vacanceselect. Het is de ideale luxe kampeeraccommodatie voor een op en top glamping vakantie met vrienden of familie. De ruime Airdreamer is de ultieme combinatie van een tent en cottage.Een echte eyecatcher! De accommodatie heeft twee verdiepingen. Daarnaast is hij van alle moderne gemakken voorzien.

Interieur van de Airdreamer

“De Airdreamer is een superdeluxe accommodatie. En je slaapt evengoed ouderwets in een tent, voor het ultieme kampeergevoel.”

Zoals gezegd bestaat de Airdreamer uit twee verdiepingen. Daarnaast is het eigenlijk ook meer een samensmelting van drie accommodaties in een. Beneden vind je alle leefruimtes. Hier komt het Cottage gedeelte duidelijk naar voren. Toch zijn de wanden gewoon van tentdoek gemaakt. Allereerst vind je hier dan ook de volledig ingerichte keuken, met een grote koelkast. Alles zit er eigenlijk al in, je hoeft alleen nog maar boodschappen te doen.

In dezelfde keuken kun je vervolgens ook eten. Maar bij mooi weer doe je dit natuurlijk het liefst buiten. Dat kan ook! Bij de Airdreamer staat het tuinmeubilair voor je klaar, je kan zelfs genieten van je eigen overdekte terras.

Ook fijn: je eigen sanitair in een aparte cottage. Hier kun je lekker na een lange dag vol vermaak een warme douche nemen wanneer het jou uitkomt. Niet meer in de wachtrij voor het sanitair met je toilettas onder de arm! Heerlijk!

Slapen

Slapen doe je boven. Via een houten trap kom je op een “overloop” terecht. Deze verbindt de drie slaaptenten met elkaar. Iedere tent biedt ruimte voor twee personen. Doordat de tenten haaks op elkaar staan geniet je van slaap je heerlijk apart. Het is net dat beetje extra privacy dat deze accommodatie zo luxe maakt.

Onze favoriete Airdreamer bestemmingen

Glamping.nl