Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Top 5 glamping accommodaties

Ons aanbod bestaat uit diverse glamping accommodaties van onze aanbieders. Ze bestaan in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel een accommodatie is die aan jouw wensen voldoet. Een ontwerp met veel tentdoek, of juist met veel hout, mét of zonder privé sanitair, maar altijd met veel luxe en comfort. Benieuwd naar de populairste accommodaties onder de bezoekers van Glamping.nl van de afgelopen tijd? Je vindt de top 5 glamping accommodaties hieronder!

#1 Airlodge

De Airlodge is een bijzondere glamping accommodatie, geschikt voor maximaal vier personen. Dit type heeft twee verdiepingen. Op de tweede verdieping vindt je de ouderslaapkamer, waar je vanuit bed de sterrenhemel kunt bekijken dankzij het doorzichtige gedeelte in het dak. De Airlodge heeft een groot terras met tuinmeubilair en veel speelruimte voor de kinderen. Over kinderen gesproken: zij slapen in een gave bedstee! Verder is de Airlodge voorzien van een keukenblok en een nette badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bekijk het aanbod glampings met een Airlodge!

airlodges

#2 Tendi Safaritent Comfort

In de Tendi Safaritent Comfort kampeer je dicht bij de natuur, maar toch met de nodige luxe en comfort. Avontuurlijk glamping! Deze tent is smaakvol ingericht en gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek. De keuken is van alle gemakken voorzien en ook deze glamping accommodatie heeft privé sanitair. Je zult heerlijk slapen op het boxspringbed. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal vier personen. Wanneer je met meer dan 4 personen bent wordt er een bijzettentje geplaatst.

Bekijk het aanbod glampings met een Tendi Safaritent Comfort!

tendi safaritent comfort

#3 Lodgetent

De Lodgetent is de ideale mix van een tent en een huisje. In de Lodgetent ervaar je alle gemakken van een huisje, maar slaap je evengoed onder tentdoek. Deze glamping accommodatie heeft aparte slaapkamers met comfortabele bedden en is geschikt voor maximaal vijf personen. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt en er is een gezellige eethoek. De privé badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bekijk het aanbod glampings met een Lodgetent!

Lodgetent

#4 Cubesuite

De Cubesuite is de ideale glamping accommodatie voor een vakantie met z’n tweetjes, of voor jonge gezinnen met een baby. Deze houten accommodatie voelt aan als een hotelsuite, maar dan op de camping. Je hebt in de accommodatie dus de nodige luxe en comfort maar ervaart evengoed het echte campinggevoel. De inrichting is knus en compact, maar toch is ook de Cubesuite voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, een keukenblok en privé sanitair. Via de schuifdeuren kom je op het houten terras, waar een gezellig zitje en ligstoelen voor je klaarstaan.

Bekijk het aanbod glampings met een Cubesuite!

cubesuite

#5 Safaritent Select

De Safaritent Select is een landelijke glamping accommodatie, geschikt voor maximaal zes personen. Door het doek aan de voorzijde op te rollen breng je het buitenleven makkelijk naar binnen. De Safaritent Select is mooi ingericht en is voorzien van een kookeiland, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De eethoek en het tuinmeubilair bestaat uit mooie houten meubels. Volledig in stijl!

Bekijk het aanbod glampings met een Safaritent Select!

safaritent select

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Pagina delen

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Zwembad met prachtig uitzicht
  • Sprookjesachtig uitzicht op Salò
  • Sportvelden en fietsverhuur

Direct aan het Gardameer, midden tussen de olijfbomen vind je Weekend Glamping Resort. Een gezellige vier sterrencamping voor het hele gezin!

Blogcategorieën

Glamping Resort Orlando in Chianti

Toscane, Italië

  • Tussen Chianti-wijnvelden
  • Veel rust en natuur
  • Paradijs voor de allerkleinsten

Een heerlijke camping in Toscane, onder de pijnbomen. Je hebt hier ruime keuze uit verschillende soorten glampingaccommodaties.

Village 4 Mori

Sardinië, Italië

  • Topanimatie voor iedereen
  • Prachtig zandstrand
  • Boottochten mogelijk

Deze camping ligt direct aan een prachtig zandstrand én heeft mooie zwembaden. Vanaf hier ontdek je de prachtige Costa del Rei Sud.

Twitter


Glamping.nl