Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Hemelvaart

Voordelig genieten!

Heerlijk! Eind mei, het zonnetje laat zich weer volop zien en de wereld fleurt letterlijk en figuurlijk op. Je wilt hoe dan ook genieten van het lekkere weer, maar het drukke leven staat natuurlijk niet zomaar stil. Verwen jezelf met Hemelvaart, want dit is het perfecte moment om er een lang weekend tussenuit te gaan. Lekker de batterij opladen, van het weer genieten en een gezellige tijd beleven met je gezin, partner of vrienden. Ontdek de opties in eigen land of in de zuidelijke oorden! Lees je mee?

Hemelvaart en glamping: een gouden combinatie

De korte en koude dagen hebben we inmiddels weer achter ons gelaten. Oef! En ook de dikke jassen zitten weer opgeborgen ergens achter in de kast. Tijdens het hemelvaartweekend hoef je niet weg uit eigen land om te genieten van een aangenaam zonnetje. Een tiny house in Zeeland, een safaritent op de Veluwe of een boomhut in het gezellige Noord-Brabant: in de vele glampingaccommodaties die je in ons land vindt is het heerlijk vertoeven! En ook buiten de landgrenzen is het op en top genieten. Nog net voor de grootste drukte én niet de heetste tijd van het jaar. Ga jij voor een lang weekend glamping in Spanje, Frankrijk of Italië?

Welke bestemming kies jij?

Een glampingvakantie tijdens Hemelvaart biedt veel mogelijkheden! In eigen land maak je de mooiste strandwandelingen, bezoek je leuke steden en geniet je van de eerste zonnestralen. Als je toch ons kikkerlandje uit wil, maar niet te ver wilt reizen, dan is een glampingvakantie in Duitsland, België of Luxemburg een goed idee! Cultuur snuiven in Trier, mountainbiken door de Eifel en shoppen op de Meir in Antwerpen klinkt niet verkeerd, toch? Mogelijkheden genoeg!

De voordelen van glamping tijdens Hemelvaart

Van al die opties word je toch enthousiast?! Doe iets met je enthousiasme en ga ertussenuit tijdens het hemelvaartweekend, want je profiteert van korting bij meerdere aanbieders. Daarnaast geniet je tijdens Hemelvaart optimaal van de eerste zonnestralen in eigen land. Ga je wel naar het buitenland? Dan ben je de grootste drukte voor, maar tegelijkertijd geniet je van dezelfde faciliteiten als in het hoogseizoen zoals animatie voor de kinderen. Tot slot is dit de gelezen kans om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen en te genieten van een warm samenzijn. Voordelen genoeg, toch?

In welke accommodatie ga jij Hemelvaart vieren? Check alle aanbiedingen hieronder en boek je vakantie!

Bekijk alle aanbiedingen

Hemelvaartkorting Center Parcs

Hemelvaartkorting Center Parcs

15% korting op je boeking, een gratis voorkeursligging en een activiteit cadeau... de Hemelvaartkorting van Center Parcs moet je meepakken!

Hemelvaartkorting Villatent

Hemelvaartkorting Villatent

De Hemelvaartkorting van Villatent is voor iedereen! Korting die oploopt tot 10%, dat wil toch iedereen? Ga er lekker een paar dagen voordelig op uit in eigen land of in het buitenland.

Hemelvaartkorting Vacance col Cuore

Hemelvaartkorting Vacance col Cuore

Ga er lekker een lang weekend op uit dankzij de Hemelvaartkorting van Vacance col Cuore. Je ontvangt hier nu 10% korting op je verblijf bij Papillon Country Resort.

Hemelvaartkorting Ardoer

Hemelvaartkorting Ardoer

Dankzij de Hemelvaartkorting van Ardoer kan iedereen een paar heerlijke dagen voordelig quality time beleven. Met wie ga jij Hemelvaart vieren?

Hemelvaartkorting Molecaten

Hemelvaartkorting Molecaten

Ben jij ook toe aan een lang weekend glampen? Dan is dit je kans, want dankzij de Hemelvaartkorting van Molecaten doe je dit extra voordelig.

Bekijk meer »

Populaire bestemmingen

De Kempervennen

Noord-Brabant, Nederland

  • Volop actie in de grote meren
  • Montana Snowcenter
  • Cottages en woonboten

Bij De Kempervennen is er volop actie, zowel indoor als in de prachtige natuur. Droom weg bij het uitzicht op het meer vanaf de woonboot...

Papillon Country Resort

Twente, Nederland

  • Vlakbij de Duitse grens
  • Aan een zwemvijver
  • Waterpark

Geniet van een zorgeloos verblijf bij Country Resort Papillon. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad kom je helemaal tot rust in het mooie Twente. 

Park Hoogduin

Zeeland, Nederland

  • Aan het strand
  • Luxe huisjes
  • Veel mogelijkheden om te sporten

Kom naar Park Hoogduin en ervaar een perfecte strandvakantie. Hier kun je lekker uitwaaien op het strand of je vermaken met de faciliteiten in de omgeving.

Naar het aanbod »

Glamping.nl