Safaritent getest: Glamping Nunspeet!

Vorige week mocht ik namens Glamping.nl weer een glamping accommodatie uitproberen! Dit keer nam ik mijn zus, twee neefjes en hond Sammy mee. We mochten in Safaritent ‘Het Konijn’ overnachten op recreatiepark de Witte Wieven in Nunspeet. Deze Safaritent wordt verhuurd door Rosalie en Joël van Glamping Nunspeet. Zij hebben dit jaar voor het eerst drie ruime Safaritenten in de verhuur op dit mooie plekje op de Veluwe. Je profiteert daarom nu ook van 30% introductiekorting!

Eenmaal aangekomen op het recreatiepark viel als eerste de rust en natuur mij op. Heerlijk! Wat een mooie plek, grenzend aan het Zandenbos. Heerlijk voor wandelingen (met de hond) of een ritje te paard. Op het recreatiepark is namelijk een manege waar ook logeerstallen beschikbaar zijn. De volgende keer gaat mijn paard dus ook mee! Verder is het ook een fijne plek voor een luxe kampeervakantie met kinderen. Er is een leuke speeltuin, zonverwarmd zwembad met apart peuterbadje, en daarnaast in het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig voor vertier en vermaak.

Safaritent ‘Het Konijn’

De tent waarin wij mochten slapen stond al helemaal ingericht voor ons klaar. Ook het ledikantje en de kinderstoel voor mijn jongste neefje stonden er al, dus die hoefden wij niet zelf mee te sjouwen vanaf de receptie. De flexibele hondenomheining was ook al neergezet en voor de kids lag er wat leuks klaar op hun bed. We voelden ons hierdoor meteen welkom en op onze plek. Op het veld waar de Safaritenten staan is er een leuk speeltoestel voor de allerkleinsten en het verwarmde sanitairgebouw was zo’n 35 meter lopen. Perfect!

De ruime tent was voorzien van comfortabele bedden, een keukenblok met inventaris, een loungeset en eettafel met stoelen. Deze kunnen gemakkelijk naar buiten verplaatst worden, en voor nóg meer buitengevoel kan de voorkant van de tent ook helemaal open. Op het terras is het heerlijk genieten in de zon met een koel drankje of een goed boek erbij. Zowel mijn zus als ik, mijn neefjes en hond Sammy hebben ons prima vermaakt in en rond de tent! Die hondenomheining is overigens ook ideaal voor kleine kinderen. 😉

glamping nunspeet speeltoestel safaritent nunspeet binnenkant

Er op uit in Nunspeet

Naast onze wandelingen in het Zandenbos zijn wij ook het centrum van Nunspeet ingegaan, waar we hebben genoten van een koel drankje en een lekkere lunch op een terrasje in de zon. De auto konden we gemakkelijk kwijt bij de grote parkeerplaats (Veluwetransferium) vlakbij Bezoekerscentrum Nunspeet, waar we ook even een kijkje in hebben genomen. Samen met mijn neefje Collin ben ik natuurlijk ook even de uitkijktoren opgelopen, wat een uitzicht! Vanaf het Bezoekerscentrum kun je diverse wandelpaden volgen, waaronder een kabouterroute waar de kids tijdens het doen van leuke opdrachtjes op zoek gaan naar kabouters. Een leuke tip voor kinderen van 3 tot 6 jaar! In de omgeving is in ieder geval genoeg te ontdekken, leuk én leerzaam voor jong en oud.

Al met al is Glamping Nunspeet een aanrader voor liefhebbers van ruimte, natuur én gezelligheid. Mijn zus en ik, mijn neefjes en Sammy hebben ontzettend genoten van ons verblijf!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Deel op social media

Blogcategorieën

Twitter


Glamping.nl