Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Hemelvaart

Ga op glamping vakantie in eigen land tijdens Hemelvaart!

Er even helemaal uit tijdens Hemelvaart? Ook in deze coronatijden kun je de zorgen even vergeten en een glamping accommodatie boeken in Nederland. Glamping staat voor vrijheid, luxe en genieten. Er is voldoende afstand tussen omliggende kampeerplaatsen en vele parken hebben speciale maatregelen genomen om toch open te kunnen zijn tijdens Hemelvaart.

Glamping Nederland

De laatste jaren genieten we in Nederland in mei al van heerlijk kampeerweer. Het voorjaarszonnetje schijnt in deze tijd volop en biedt volop mogelijkheden om tot rust te komen, ook nu. Boek een glamping vakantie op een van de parken in Nederland en trek er samen op uit tijdens een ontspannende wandeling of fietstocht. De tenten zijn van alle luxe voorzien waardoor je ook op culinair gebied niets te kort komt, ook nu we even niet uit eten kunnen. Niets staat je in de weg om tijdens Hemelvaart er even tussenuit te gaan.

Glamperen dichtbij huis

Een groot voordeel van een glamping vakantie in eigen land is toch wel de beperkte reistijd. Er bevindt zich al snel een mooie accommodatie op slechts een half uurtje rijden afstand. Dat de grenzen nu gesloten zijn, hoeft dus niet te betekenen dat er helemaal geen vakantie gevierd kan worden. Niet alle campings zijn geopend, bekijk daarom ons actuele overzicht van campings die nog beschikbaar zijn met Hemelvaart.

Populaire bestemmingen

Sluftervallei

Texel, Op de wadden, Noord-Holland, Nederland

  • Aan natuurgebied De Slufter
  • Landal camping
  • Overdekt zwembad met peuterbad

Lekker uitwaaien op Texel doe je op Landal Sluftervallei. Maak lange strandwandelingen, geniet van de sauna en het zwembad.

Rabbit Hill

Veluwe, Gelderland, Nederland

  • Landal camping
  • Verken de Veluwe
  • Eindeloos speelplezier

Een toplocatie voor gezinnen met kinderen, dankzij de vele faciliteiten. De luxe Safaritenten hebben ruime plekken onder de bomen.

De Roggeberg

Friesland, Nederland

  • Nieuwe overdekte speelplaats
  • Klimtoren met parcours
  • Volop activiteiten

Midden in de diverse en beeldschone natuur van Friesland. Overnachten doe je in een moderne en sfeervolle Safaritent.

Glamping.nl