Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

3x Glampen op een woonboot in Nederland

Toen ik klein was droomde ik er van om later op een woonboot te wonen. Nou vind ik het ondertussen wat praktischer om op het vasteland te wonen, maar dat betekent niet dat ik mijn droom moet laten varen! Een weekend of weekje vakantie vieren in deze bijzonder accommodatie is de oplossing. En daarvoor hoef je helemaal niet ver weg, dat kan gewoon in ons kleine kikkerlandje. Ik deel drie bestemmingen waar je kiest voor glampen op een woonboot in Nederland.

De Kempervennen

Dit Centerparcs terrein in Noord-Brabant heeft een divers aanbod aan accommodaties, waaronder de woonboten. Deze liggen op een meertje op het terrein. Als je helemaal bent uitgeslapen is het tijd om het park en de omgeving te verkennen. Zwemparadijs De Kempervennen biedt waterpret voor jong en oud met de glijbanen, het vissen aquarium en de bekende wild waterbaan! Ook skiën en snowboarden kan hier. Indoor skibaan Montana ligt namelijk naast De Kempervennen en daar beleef je sneeuwpret met het hele gezin.

De Kempervennen woonboot in Nederland via Glamping.nl

Foto van Woonboot De Kempervennen via Centerparcs

Jachthaven Naarden

Na een dagje varen door Noord-Holland hoef je hier nog niet van het water af. Overnacht in een van de havenlodges; de woonboten van Jachthaven Naarden. Met een mooi uitzicht op de haven kun je hier met wel zes mensen overnachten. Ook kan je hier slapen in de oudste woonboot van Nederland. Overdag vaar je naar een van de meren in de buurt en verken je het water. Hoe bijzonder is dat?

Marina Parcs Jachthaven Naarden woonboot in Nederland via Glamping.nl

Foto van Woonboten Jachthaven Naarden via Marina Parcs

De Eemhof

In Flevoland vind je vakantiepark De Eemhof. Dit park is gelegen naast een meer en dat betekent dat er hier heel veel waterpret op je te wachten staat. Niet voor niets is dit dan ook een ideale bestemming voor watersporters. Op het meer vind je tevens een aantal prachtige woonboten. Deze houten huisjes op het water maken je overnachting wel heel bijzonder.

De Eemhof woonboot in Nederland via Glamping.nl

Foto van Woonboot De Eemhof via Centerparcs

Heb jij ooit overnacht op een woonboot in Nederland? Laat het ons weten!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

De Kempervennen

Noord-Brabant, Nederland

  • Volop actie in de grote meren
  • Montana Snowcenter
  • Cottages en woonboten

Bij De Kempervennen is er volop actie, zowel indoor als in de prachtige natuur. Droom weg bij het uitzicht op het meer vanaf de woonboot...

De Eemhof

Flevoland, Nederland

  • Vermaak voor jong en oud
  • Action Factory
  • Slaap in een woonboot

Een stacaravan op het water? Dat kan bij vakantiepark de Eemhof! Geniet van een groot overdekt zwemparadijs, windsurflessen en nog veel meer in eigen land!

Glamping.nl