Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Groepen.nl

Met de hele groep bij groepen.nl!

Bij Groepen.nl geniet je met de meest uiteenlopende groepen van een heerlijke vakantie. Of je nu op glamping vakantie wilt met een groot gezin, je vriendengroep of misschien op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsuitje. Met Groepen.nl vind je altijd de geschikte locatie voor een gezellig verblijf. De campings bevinden zich op de meest uiteenlopende locaties in de verschillende landen. Zo liggen ze in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Op de parken vind je verschillende activiteiten. Van een kano huren, tot aan voetbalvelden, tennisbanen en gezamenlijke BBQ avonden. In je eigen verblijf kom je helemaal tot rust terwijl je in de gezamenlijke ruimtes gezellig kunt kletsen tot in de late uurtjes.

De glamping accommodaties

Boek je een glamping accommodatie bij Groepen.nl dan ben je verzekerd van een unieke ervaring. Overnacht bijvoorbeeld in een avontuurlijke safaritent in een bloemenkas of in een luxe lodgetent aan het meer. Bij Groepen.nl vind je de meest uiteenlopende mogelijkheden. Maar je eigen plekje heb je zeker, alle accommodaties hebben een eigen woonkamer en badkamer en sommigen zelfs hun eigen keuken waar je samen de lekkerste gerechten maakt. Zin om de gezelligheid op te zoeken? Ga dan naar de gezamenlijke ruimte waar je samen kunt relaxen, spelletjes kunt spelen of gewoon heerlijk kunt ontspannen. Groepen.nl staat garant voor een gezellige vakantie met de hele groep!

Pagina delen

Onze favoriete groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie in Bant

Flevoland, Nederland

  • Geschikt voor groepen
  • Levendige omgeving
  • Met wellness (hottub, jacuzzi)

De groepsaccommodaties in Bant zijn de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste kanotochtjes en uitjes. In je eigen glamping trek je je terug en kom je helemaal tot rust. Daarna weer lekker gezellig samen met de groep!

Groepsaccommodatie in Lutjebroek

Noord-Holland, Nederland

  • Geschikt voor groepen
  • In een bloemenkas
  • Aan het water

De groepsaccommodaties in Lutjebroek zijn de perfecte uitvalsbasis voor de mooiste boottochtjes en uitjes. In je eigen safaritent trek je je terug en kom je helemaal tot rust. Daarna weer gezellig met de groep!

Glamping.nl