Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Het BoerenBed

Sfeervol logeren bij de boer

Een luxe familievakantie op het platteland? Dan ben je bij Het BoerenBed aan het juiste adres. Het BoerenBed heeft diverse locaties (ook buiten Nederland), waardoor er voor een ieder wel een fijn vakantieadresje te vinden is. Tijdens zo’n boerderijvakantie krijg je een kijkje in het leven van de boer. Het BoerenBed is namelijk gevestigd bij werkende agrarische bedrijven, waar je vaak ook een boerderijwinkel vindt met heerlijke regionale producten. Een glamping vakantie op het platteland staat in het teken van genieten. Niets moet, alles mag!

De accommodaties van Het BoerenBed

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Het BoerenBed. De luxe tenten zijn ruim, comfortabel en sfeervol ingericht. De precieze uitvoering van de tent kan per bestemming verschillen, wél hebben alle luxe accommodaties eigen sanitair, een houtkachel en genoeg slaapplaatsen voor 5 volwassenen en een kind. De accommodaties zijn voorzien van alle keukenbenodigdheden, je hoeft dus niets mee te nemen van huis.

Pagina delen

Onze favoriete BoerenBed bestemmingen

De Kalverweide

Overijssel, Nederland

  • Prachtige omgeving
  • BoerenBed tenten in de wei
  • Fietsverhuur

Glamperen tussen de boerderijdieren? Op de Kalverweide vind je pony's, schapen, varkentjes en wel 100 koeien! En dat vlakbij Giethoorn!

Hoeve Draafsel

Achterhoek, Gelderland, Nederland

  • Varen en vissen
  • Glamping bij melkveehouderij
  • Paard/pony ook welkom!

Op vakantie bij een boerderij uit 1377 midden in Gelderland? Hoeve Draafsel is een melkveehouderij direct aan rivier de Berkel.

Glamping.nl