Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodge Holidays

Verblijven op luxe en met zorg geselecteerde vakantiebestemmingen

Voor rustige, kleinschalige en bijzondere glampingadressen moet je bij Lodge Holidays zijn. Zij selecteren de bestemmingen met zorg, waardoor je gegarandeerd bent van een heerlijke vakantie. Dit zijn dé ideale bestemmingen om even bij te komen van alle hectiek en te genieten van wat quality time samen met het hele gezin. Zet koers richting het zonnige Italië, het bruisende Kroatië of la douce France en beleef de vakantie van je dromen. Wedden dat jullie nooit meer naar huis willen? Ook voor een onvergetelijke vakantie in eigen land kun je bij Lodge Holidays aankloppen. Dicht bij huis en volop in de natuur. Terwijl je geniet van de zon voel je de vakantiekriebels door je lijf gieren. Laat die vakantie maar beginnen!

Op en top vakantie met Lodge Holidays

Dankzij het aanbod van Lodge Holidays is er voor ieder type vakantieganger wel een mooie plek te vinden waar je comfortabel kunt kamperen onder het genot van luxe. Zo overnacht je in een van de heerlijke lodgetenten die beschikken over alles waarnaar jij op zoek bent tijdens je verblijf. In de tenten vind je een prinsheerlijk bed, eigen sanitair en een royaal terras met buitenkeuken. Bovendien kun je op de loungemeubels uitstekend ontspannen. Hier beleef je de vrijheid van de natuur vanuit je eigen moderne lodge. De enige keuze die jij nog hoeft te maken is of je gaat voor een Desert lodge, de Wood variant of kiest voor een van de vele andere lodgetenten.

Onze favoriete Lodge Holidays bestemmingen

Heart of Nature via Lodge Holidays

Continentaal Kroatië, Kroatië

  • Kleinschalig verblijven
  • Proef lokale producten
  • Zwembad met overkapping

Verblijf op de kleinschalige boerencamping Heart of Nature in Kroatië waar je geniet van een luxe accommodatie met buitenkeuken en ruim terras.

Centro Vacanze San Marino via Lodge Holidays

San Marino, Italië

  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Zwembad met glijbaan
  • Pizzeria

Geniet van een glampingvakantie in een van de kleinste staten van Europa bij Centro Vacanze San Marino met animatie voor de kids.

Glamping.nl