Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bijzonder en sfeervol overnachten bij Texel Yurts

Ben je ook zo dol op kleinschalige campings waar je verblijft in de natuur? Dan is het bij Texel Yurts geniet geblazen. Met het hele gezin geniet je van een bijzondere glampingervaring midden in het natuurgebied van Texel. Zelfs jullie trouwe viervoeter is hier welkom. Dat is pas genieten! De glampingaccommodatie op deze camping is trouwens ook bijzonder. De knusse yurt is van binnen veel groter dan je denkt. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan met ons mee.

Texel Yurts - Glamping.nl

Foto: van Texel Yurts

Bijzonder overnachten

Word je ook altijd enthousiast na het zien van een Yurt? Zelf vind ik dit een van de leukste en meest bijzondere glampingaccommodaties. Ze zijn fotogeniek, knus en toch lekker basic want het moet natuurlijk wel kamperen blijven. Dat zit met deze accommodatie wel goed! Je overnacht namelijk in een heerlijk bed, beschikt over je eigen keuken, maar je deelt het sanitair met de rest van de gasten. Ook geniet je in de koudere maanden van je eigen verwarming. Heerlijk! Je vindt de yurts in allerlei soorten en maten. Zo zit je voor een heerlijke vakantie met het gezin goed in de grote familieyurts voor 4 of 6 personen, maar kun je voor een romantische weekendje weg met je partner terecht in de 2-persoons yurt. Ideaal!

Yurt- Texel Yurts, Glamping.nl

Foto: van Texel Yurts

Heerlijke dagen op Texel

Ben je na een een heerlijke nacht in je romantische yurt helemaal ontspannen? Ga er dan zeker op uit en ontdek de vele verrassingen van het eiland. Laat je verrassen door de kilometerslange stranden van Texel, de prachtige vergezichten en bijzondere natuurparken en duinen. De beste manier om het gevarieerde landschap te ontdekken is toch door op de fiets te stappen. Een bezoekje aan de vuurtoren van Texel mag ook zeker niet ontbreken tijdens je vakantie. Vanaf de vuurtoren heb je de mooiste uitzichten over zee en het hele eiland. Waar wacht je nog op?

Texel - Texel Yurts, Glamping.nl

Foto: EvgeniT via Pixabay

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl