Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Buiten de gebaande paden treden op Tolne Camping

Ben jij op zoek naar een unieke ervaring en wil je buiten de gebaande paden treden? Breng dan eens een bezoek aan Tolne Camping in het schitterende en rustgevende Denemarken. De Nederlandse eigenaren doen er alles aan om jouw verblijf naar het zin te maken! Wie dol is op uitgestrekte natuur, prachtige fietsroutes en heerlijk eten voelt zich hier als een vis in het water. Wil je meer weten over deze fijne glamping? Lees dan zeker even mee!

Van alle gemakken voorzien zijn tijdens een verblijf op Tolne

Liefhebbers van natuur en rust kunnen het hart ophalen tijdens een verblijf op Tolne. De knusse sfeer is het kenmerk wat bijzonder fijn wordt ervaren. De receptie is het kloppende hart van de camping waar je met al jouw brandende vragen terecht kunt. In het weekend wordt er een heerlijke maaltijd voor je bereid in de foodtruck die je na een dag vol activiteiten in alle rust kunt opeten. Heb jij zin om de andere gasten te ontmoeten? Breng dan eens een bezoek aan het gemeenschapshuis, waar je gezellig samen spelletjes kunt spelen, koken of gewoon elkaar leren kennen onder het genot van een drankje. Dus strijk neer op het terras en geniet van jouw welverdiende vakantie bij Tolne Camping.

Foto van Tolne Camping

Ontdek de prachtige glampingaccommodaties

Één worden met de natuur en genieten van een knus verblijf in een bijzondere accommodatie. Dat klinkt als muziek in de oren neem ik aan! Je beleeft hier een fijne rustgevende tijd met luxe faciliteiten en dat terwijl je je waant in een fijne kampeeromgeving. Of je nu met een groot gezin komt of komt ontspannen met zijn tweetjes. De accommodaties zijn voorzien van een complete badkamer, ruime keuken met vaatwasmachine en bovendien comfortabele slaapkamers. Terwijl de kids rondrennen op de speelplaats geniet jij van een goed boek op de veranda. Klinkt als een heerlijke vakantie!

Foto van Tolne Camping

Beleef de prachtige natuur van Denemarken

Denemarken is een land dat rijk is aan schitterende ongerepte natuur en is hiermee het speelveld voor schitterende wandel- en fietsroutes. Ben jij een fervent fietser of een beginnende doortrapper? Bewonder de flora en fauna tijdens een tocht over de Hærvejsruten of de Tolne Skov. Ben jij een echte cultuurliefhebber? Dan kun je je geluk op tijdens een bezoek aan een van de omliggende dorpen. Bewonder hier de lokale roofvogels in het Arendsreservaat Eagle World of vermaak je tijdens een bezoek aan het activiteitenpark Farm Fun.

Foto van Tolne Camping

Zien we jou op Tolne Camping in Denemarken?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Panorama Gulperberg

Familie Ettema, 16 februari 2016

Prachtige omgeving

Prachtige omgeving, leuke uitstapjes te maken naar de buurlanden België en Duitsland en het drielandenpunt.
Hoewel de camping mooi op een heuvel ligt, is het dermate stijl, dat je enorm moet klimmen (als je laag zit) om bij de faciliteiten te komen. Verder is parkeren bij slecht weer dus een probleem.

Bezocht Panorama Gulperberg in oktober 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl