Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen

Glamping staat voor luxe kamperen en unieke accommodaties. Bij kamperen ben je geneigd om aan de zomer te denken, maar desalniettemin zijn er ook in de winter vele opties op het gebied van glamping. Wil jij er nog even tussenuit? Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen!

Glamping op het water

Glamping staat niet alleen voor kamperen, maar ook voor unieke accommodaties op een bijzondere locatie. Neem bijvoorbeeld deze Havenlodge van Marina Parcs Jachthaven Naarden. Drijvend op het water verblijf je hier in een sfeervol ingerichte lodge. Eigenlijk gewoon een mini-huisje op het water! Ook geschikt voor de koude dagen.

Havenlodge van Marina Parcs Jachthaven Naarden winter glamping - Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen
Havenlodge van Marina Parcs Jachthaven Naarden

Verwarmde glampingtent

Sommige glampingtenten hebben zelfs een kachel die ervoor zorgt dat je ook tijdens de winterdagen gezellig knus in een tent kunt verblijven. Dat is toch een heerlijk idee? Na een mooie wandeling door de natuur thuiskomen in een sfeervol ingerichte tent waar het lekker warm is. Ik zou het wel weten! De glampingtent van Ruysbos staat midden in een bos. Hier voel jij je echt één met de natuur.

Glampingtent Ruysbos winter glamping - Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen
Glampingtent Ruysbos

Overnachten in een wijnvat

Overnachten in een wijnvat? Het kan! Deze gezellige knusse accommodatie heeft een geheel eigen beleving. Dankzij de infraroodverwarming is het lekker warm binnen. Bij Costa Kabrita in Huijbergen verblijf je midden op de Brabantse Wal. Hier maak je de mooiste wandelingen! Daarna warmen jullie jezelf op met een lekker glaasje glühwein.

Wijnvat Costa Kabrita winter glamping - Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen
Wijnvat Costa Kabrita

Sterren kijken in een sterrenkubus

De sterrenhemels op een heldere winteravond zijn vaak prachtig. Echter kun je hier door lichtvervuiling op de meeste plekken niet optimaal van genieten. Op Erfgoed Bossem verblijf je bij de boer op het platteland, ver weg van al die lichtvervuiling. Hier hebben ze met de sterrenkubussen goed gebruik van gemaakt! Vanuit je bed kijk je door de doorschijnende koepel recht naar de sterrenhemel. Dat is écht bijzonder en romantisch in slaap vallen!

Sterrenkubus Erfgoed Bossem winter glamping - Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen
Sterrenkubus Erfgoed Bossem

Verblijven in je eigen bubbel

We blijven nog even in de sfeer van romantiek en sterrenhemels. Bij Astronarium Aniane verblijf je in een semi-transparante bubbel. Wellicht doet het woord “bubbel” je nu denken aan de coronapandemie, maar bij Astronarium Aniane ervaar je de positieve zin van het woord. Hemels genieten!

Bubbel Astronarium Aniane winter glamping - Deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen
Bubbel Astronarium Aniane

Van welke accommodatie gaat jouw hart sneller kloppen? Ben je benieuwd naar meer? Ook deze glampingaccommodaties houden je warm tijdens de winterdagen!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

8

Les Cigales

Familie Pijpers, 3 oktober 2016

Prachtig zwembadcomplex!

Prachtig zwembadcomplex, mooie omgeving. Tips in de omgeving zijn Cannes, St Tropez, Monaco, maar ook kleinere plaatsen zoals Port Grimaud, St. Maxime en Frejus bijv.

Bezocht Les Cigales in september 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl