Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Campsolutions

Campsolutions

Campsolutions is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van tenten en andere soorten accommodaties. Dit doen zij op evenementen. Zo hebben ze al samengewerkt met grote festivals als Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Rock Werchter. Voor dit soort evenementen worden de accommodaties tijdelijk geplaatst maar ze hebben ook tenten beschikbaar voor de verkoop.

De glampingaccommodaties van Campsolutions

Een greep uit het assortiment: tipi’s in verschillende maten, een yurt, een heuse bedstee of een festi barn. De accommodaties speciaal voor evenementen krijgen ook toepasselijke namen, zo heet een tipi ook wel een festipi. Wil je aan zoveel mogelijk mensen een slaapplek bieden? Dan kun je het beste een van de legertenten huren. In dit type accommodatie kunnen tot wel 20 personen slapen. Daarnaast is Campsolutions ook een officiële dealer van Kata Tipis.

De fabrikant organiseert jaarlijks een inspiratie dag waarop de meeste actuele accommodaties te bezichtigen zijn. Lees hier hoe het team van Glamping.nl de Glampspiration dag heeft ervaren. Ben je benieuwd naar wat Campsolution voor jou of jouw evenement kan betekenen? Neem dan contact op!

Glamping.nl