Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Crossover Lodge

Crossover Lodge

Creative Structures is sinds 2009 een wereldspeler in de productie en distributie van tentstructuren, meubelen en vloeren binnen de horeca-, vrijetijds- en evenementenbranche.. Zij bieden onderscheidende en hoogwaardige producten met oog voor design en veiligheid. Inmiddels zijn ze actief in meer dan zestig landen wereldwijd. Met waardevolle vakkennis hebben ze de Crossover Lodge ontworpen.

De Crossover Lodge: een unieke verschijning in elk landschap

De Crossover Lodge van Creative Structures is een unieke tent die je gasten een unieke buitenervaring biedt met de luxe en het comfort van een hotelkamer. In de tent bevindt zich een volledig uitgeruste badkamer, een stijlvolle keuken en een woongedeelte. Met één masterbedroom en een extra slaapkamer voor drie personen, is de lodge geschikt voor vijf personen.  Bovendien is er een ruim overdekt buitenterras waar je een eettafel en loungeset kunt plaatsen. De Crossover Lodge is bestemd voor alle weersomstandigheden, dankzij de TÜV-gecertificeerde accommodatie structuur.

De Crossover Lodge is volledig gemeubileerd met hoge kwaliteit en duurzame meubels. Je kunt de tent zelf aanpassen door het toevoegen van optionele voorzieningen zoals een houtkachel, een OFYR BBQ, een loungeset en extra zijwanden om het terras af te sluiten. Bovendien kun je kiezen uit diverse kleuren voor de buitentent en het frame van de tent structuur. Zo kun je de Crossover Lodge geheel naar wens aanpassen, zodat het perfect past bij je glamping en aansluit op de wensen en behoeften van je gasten.

Wil je meer weten over de Crossover Lodge van Creative Structures? Neem dan zeker even een kijkje op hun website!

Pagina delen

Glamping.nl