Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Outstanding

Outstanding

In 2009 begon de vraag naar safaritenten te groeien. Outstanding heeft hierop ingespeeld door zelf tenten te gaan ontwerpen en produceren. De fabrikant streeft ernaar tenten te produceren waar de campingeigenaar na plaatsing geen omkijken meer naar heeft. Door deze uitstekende kwaliteit hebben de tenten dan ook een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Als klant bij Outstanding word je in het hele proces bijgestaan, vanaf het advies tot aan de uiteindelijke installatie van de tenten. Zoals ze het zelf verwoorden, willen ze zowel aan de campingeigenaren als de campinggasten een ‘Outstanding’ beleving bieden.

De glampingaccommodaties

Het assortiment bestaat in totaal uit 14 verschillende modellen tenten. Deze modellen zijn onderverdeeld in de categorieën safaritenten, lodges en de nieuwste modellen. Naar wens kan de tent uitgebreid worden met sanitair. Daarnaast kan de tent ook volledig ingericht worden. Ben je benieuwd naar deze modellen? Dan kun je een afspraak maken om langs te komen in de showroom in Renswoude. Je kunt ook eerst een kijkje nemen in de brochure die je aan kunt vragen op de website.

Outstanding heeft al op vele campings tenten mogen leveren. Op dit moment staat er dan ook in 40 verschillende landen een Outstanding tent. Lees hier een aantal referenties van campings die al een tevreden klant zijn. Ben je geïnteresseerd in een tent van deze fabrikant, neem dan contact op en laat je adviseren.

Pagina delen

Glamping.nl