Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

REACC

REACC

Sinds 2013 zijn REFIN, De Pipowagen en The Pod samengevoegd tot REACC. Deze fabrikant wordt gezien als een specialist op het gebied van glampingaccommodaties. Door de jarenlange ervaring in de recreatieve sector, kan het team verschillende campingeigenaren voorzien van professioneel advies. Hierbij zetten zij graag dat stapje extra. Waar nodig wordt de inrichting, de plaatsing en zelfs de financiering volledig door REACC geregeld. Voor de financiering van de aanschaf van één of meerdere glampingaccommodaties werkt de fabrikant samen met Refin BV.

De glampingaccommodaties van REACC

De accommodaties in het assortiment voldoen allemaal aan een aantal eisen. Zo zijn alle accommodaties mobiel en daardoor makkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Ze hebben een hoge functionaliteit en zijn erg onderhoudsvriendelijk. Alle accommodaties moeten bovendien voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en normen. Hierbij houdt REACC rekening met duurzaamheid. Ook het duurzaam gebruik maken van materialen is hierbij belangrijk. Dit alles wordt mogelijk gemaakt doordat de productie in eigen beheer is.

Het huidige assortiment van REACC bestaat uit de Pipowagen, the Pod, de Tipitent en de Safaritent. De Pipowagen is de ideale accommodatie om het seizoen te verlengen. The Pod heeft daarnaast een bijzondere vormgeving. Deze accommodatie biedt ook comfort in de wat koudere maanden. Door de opvallende vorm, valt de Tipitent al van verre op. Daarnaast wordt door het tentdoek het buitenleven naar binnen gebracht. Tot slot mag de traditionele Safaritent natuurlijk niet ontbreken! Deze glampingaccommodatie is nog steeds erg populair.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en een gedegen advies ontvangen? Neem dan contact op met REACC.

Pagina delen

Glamping.nl