Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Safarilodgetent

Safarilodgetent

Safarilodgetent heeft al 8 jaar ervaring met de verkoop en plaatsing van safaritenten. En dit is vooral interessant voor Nederlanders die een camping hebben in Frankrijk of dit graag zouden willen. Safarilodgetent is namelijk niet in Nederland, maar in Frankrijk gevestigd. En misschien ken je het programma ‘helemaal het einde’ wel? Hiervoor heeft deze fabrikant de tenten geleverd en opgebouwd.

De glampingaccommodaties van Safarilodgetent

De tenten die in het assortiment zitten zijn er in verschillende maten. De safaritent M biedt ruimte voor 2 tot 4 personen. De safaritent L biedt ruimte voor 4 tot 5 personen. Tot slot biedt de safaritent XL meer leefruimte en slaapplek voor 4 tot 6 personen. Naast de traditionele safaritent wordt er sinds kort een safaritent met houten frame en palen aangeboden. Het voordeel is dat deze tent robuuster en duurzamer is. Daarnaast is het mogelijk om bij Safarilodgetent steigerhouten meubels te bestellen voor de inrichting.

Wil je jouw camping in Frankrijk uitbreiden met mooie glampingaccommodaties? Of zie je het wel zitten om een hele nieuwe glamping op te zetten? Neem dan contact met hen op via [email protected]

Glamping.nl