Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

YALA luxury canvas lodges

YALA luxury canvas lodges

YALA is expert op het gebied van glampingaccommodaties en biedt canvas lodges aan van hoogwaardige kwaliteit. Je kunt de accommodaties volledig naar wens inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor opties als sanitair en verwarming in je accommodatie, maar ook aan opties als een bedstee voor de kids of een uitgebreide keuken. YALA denkt met je mee van ontwerp tot realisatie. Neem eens een kijkje in de showroom in Emmeloord. Hier staan de verschillende modellen opgesteld, zodat je direct kunt zien welke accommodatie aansluit bij jouw wensen. Een afspraak maken voor een bezoekje aan de showroom kan via deze link.

YALA: marktleider op het gebied van glamping in Europa

YALA is een internationale leverancier van innovatieve glampingaccommodaties die in de laatste 11 jaar al meer dan 5800 projecten realiseerde op ruim 1100 locaties in 50 landen. Voorbeelden van accommodaties uit het aanbod zijn de Safari Tent Woody, de Luxury Lodge, Safari Cabin en de Bell Tent. Maar er zijn nog veel meer opties waar je uit kunt kiezen. Een aantal van de accommodaties vind je ook terug op de foto’s hieronder. Om een beeld te krijgen van de locaties waar de accommodaties staan, kun je hier een overzicht vinden van de verschillende projecten.

Buitenleven gecombineerd met luxe

YALA biedt campings, vakantieparken, touroperators en hun gasten een unieke ervaring aan in luxe kamperen. Het heerlijke buitenleven wordt in de accommodaties gecombineerd met de luxe en comfort die je gewend bent van thuis. In 2009 begon YALA haar avontuur onder de naam Luxetenten.com. Inmiddels is YALA uitgegroeid tot marktleider in Europa en is zij hard op weg om ook wereldwijd de markt te veroveren.

Ben je benieuwd naar de verschillende accommodaties en wat YALA voor jouw camping of vakantiepark kan betekenen? Neem dan zeker even een kijkje op hun splinternieuwe website. Zo heb je meteen een idee welke glampingaccommodatie bij jouw camping of vakantiepark zou passen en wat het bijbehorende kostenplaatje is. 

Pagina delen

Glamping.nl