Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glampen met Pasen!

Het seizoen van 2018 wordt op veel glampings feestelijk geopend met het paasweekend. Wil jij even lekker weg met Pasen? Dat kan! Hieronder zet ik een aantal leuke paasarrangementen voor je op een rij. Zo kun je heerlijk genieten van een weekendje weg.

Vier Pasen bij de boer

Onze aanbieder Farmcamps heeft een speciaal paasarrangement beschikbaar: Het Paas Best Arrangement. Voor 39,95 euro extra per tent krijg je een speciaal paasontbijt en kun je samen met de kids paaseieren zoeken en beschilderen. Zo vier je traditioneel Pasen op een mooie locatie in de natuur.  Daarnaast maak je tijdens het zoeken van de paaseieren kans op een weekendje bij een Farmcamps boerderij. Vind jij de gouden paashaas? Dan win je en kun je gezellig nog een weekendje samen weg! Voor welke Farmcamps boerderij kies jij?

Pasen bij Farmcamps

Of op een echt familiepark

Liever een op en top gezinsweekend weg op een vakantiepark? Ook dat kan! Onze aanbieder Landal biedt hiervoor een leuk paasarrangement aan. Op de Landal parken worden tijdens Pasen allerlei activiteiten georganiseerd zoals een paasontbijt of het zoeken van paaseieren voor de kids. En het grote voordeel? Je kunt bij de meeste Landal parken met de hele familie verblijven. Zo zorg je ervoor dat je tijdens Pasen samenkomt op een bijzondere plek. En als klap op de vuurpijl: bij het boeken van een paasvakantie bij Landal krijg je 25% korting!

Maar altijd in een bijzondere accommodatie

Of je nu gaat voor een luxe vakantie met zwembad en wellness of voor een vakantie bij de boer: je verblijft altijd in een luxe glamping accommodatie. Zo kun je onbezorgd genieten van je welverdiende weekendje weg. Even niet denken aan je werk, maar een weekend volledig voor het gezin. Verblijf bijvoorbeeld in een safaritent bij Landal of Farmcamps met compleet ingerichte keuken en heerlijke slaapkamers. Geen gedoe met matjes en slaapzakken: maar een luxe weekend helemaal voor het gezin. Wat wil je nog meer?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl