Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Boomhut

Een kinderdroom die werkelijkheid wordt

Veel mensen zullen bij boomhutten terugdenken aan hun kindertijd. Jongetjes die met boomstronken en oude planken in de weer waren om hun eigen hut in elkaar te bouwen. Het liefst zo hoog mogelijk van de grond, om vervolgens met vriendjes samen af te spreken. Deze kinderdroom wordt nu in luxe variant in werkelijkheid gebracht, de boomhut als vakantie accommodatie!

Slapen tussen het bladerdek

Zoals het een echte boomhut betaamt, slaap je natuurlijk op hoogte! Via een trappetje betreedt je jouw accommodatie en eenmaal binnen kan het feest pas echt beginnen. Hoewel alle hutten binnen ons aanbod op hun eigen manier uniek zijn, zijn ze allemaal luxe! Slapen doe je lekker dicht onder het bladerdek, in een comfortabel bed.

Maar daarnaast is er vaak ook nog voldoende leefruimte: vaak vind je in de boomhut een comfortabele zithoek en een keuken of kitchenette. Zo kun je lekker in je eigen huisje koken en leven, wel zo prettig. Het allertofst is natuurlijk een hut met een terras, of balkon. Zo geniet je vanuit het bladerdek van een schitterend uitzicht van de omgeving en beleef je daadwerkelijk het treehouse-gevoel!

Over de hele wereld

Droom je van een vakantie ergens ver weg buiten Europa? Maak deze wereldreis een tikkeltje bijzonderder door in een boomhut te overnachten. In ons aanbod zijn treehouse bestemmingen verspreid over de hele wereld te vinden. Zo vind je deze treehouses in de tropen van Sri Lanka, maar ook in de bossen van Texas!

Maar ook dichter bij huis kun je overnachting in deze jeugddroom. Zelfs in eigen land vind je een aantal schitterende exemplaren. Zoals gezegd heeft iedere boomhut iets unieks, en dat is meer allen dan de locatie op zich! Zo staan er in Nederland bijvoorbeeld echte ooievaarsnesten: super-de-luxe hutten op hoogte met een schitterend uitzicht! Of kies voor Frankrijk, waar je niet alleen in je eigen boomhut op grote hoogte zit!

Onze favoriete Boomhut bestemmingen

Le Bois aux Daims

Poitou-Charentes, Frankrijk

  • In harmonie met de natuur
  • Unieke Aqua Mundo
  • Avontuurlijke boomhuizen

Op Center Parcs vakantiepark Le Bois aux Daims zit je in het kloppend hard van moeder natuur. Je verblijf in een Boomhuis zal zeker bijzonder zijn!

Bekijk het aanbod »

Glamping.nl