Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Hybridlodge Clever

De ideale mix van een stacaravan en tent

Is het een tent? Is het een stacaravan? Het is de Hybridlodge Clever! De perfecte combinatie tussen beide accommodaties. Voor wie houdt van de gemakken van een stacaravan, maar op zoek is naar net dat beetje meer kampeergevoel. Zo kun je toch heerlijk slapen in een koele ruimte en de rest van de dag lekker buiten leven.

Interieur van de Hybridlodge Clever

“De Hybridlodge Clever is een mooie combinatie van een stacaravan en tent.”

De Hybridlodge Clever heeft plek voor 5 personen. In het stacaravan gedeelte vind je twee slaapkamers. In de eerste tref je een kingsize tweepersoonsbed aan: dat wordt dus heerlijk slapen. De andere heeft twee bedden op de vloer en een hoogslaper voor de vijfde persoon. Door de airconditioning is lekker slapen een garantie. Hier is wel gekozen voor een canvas dak, zodat het kampeergevoel behouden blijft.

In hetzelfde gedeelte zit ook de ruime badkamer. Met een eigen douche, toilet en wasbak ervaar je het gemak van thuis. De moderne wastafel heeft twee spiegels: zo kun je weer glamourous voor de dag komen. Echt glamping dus!

Buitenleven

Op het terras, tussen de canvas wanden is de keuken gebouwd. Met een gasfornuis, wasbak en een grote koelkast. Hier kook je de sterren van de hemel. De keuken is echt ontzettend ruim. Ondanks dat hier alles instaat wat je nodig hebt, inclusief de eettafel, is er alsnog voldoende eetruimte. Door het lichte canvas rondom de keuken sta je wel altijd droog, maar is de ruimte lekker ligt.

Vanuit de keuken stap je naar het open terras: hier kan het echte buitenleven beginnen. Op het houten terras vind je ook nog eens tuinmeubels. Het wordt dus lekker buiten eten! Ook lekker: vanuit de “master bedroom” kun je ook direct het terras oplopen. Als dat geen luxe vakantie is!

Populaire bestemmingen

Glamping.nl