Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgetent Deluxe

De Lodgetent in een nieuw jasje

Voor een nóg beter glamping gevoel is er nu de Lodgetent in een nieuw jasje: de Lodgetent Deluxe! De naam zegt het al: het is de grotere en luxere broer van de bekende Lodgetent. Naast dat je in deze Deluxe editie geniet van meer ruimte, is er ook gekozen voor een houten design. Dit geeft de tent niet alleen een stoerder uiterlijk, het maakt hem ook een stuk steviger.

Interieur van de Lodgetent Deluxe

“De alom bekende Lodgetent in een nieuw jasje!”

In de Lodgetent Deluxe vind je ook weer twee slaapkamers. Eentje met een comfortabel tweepersoonsbed, en in de ander vind je een stapelbed en een losse boxspring. Genoeg ruimte voor vijf personen. Beide slaapkamers hebben een houten kastwand: lekker veel ruimte voor al je spulletjes!

Verder vind je in de tent een eigen sanitair. Lekker douchen in je eigen tent en je hoeft niet meer in het donker de camping over als je ’s nachts moet plassen. Doordat het hele interieur van hout is, heb je in de badkamer net dat beetje extra privacy: wel zo prettig.

De keuken

Wanneer je de tent binnenstapt, kom je in de keuken uit. Deze is, zoals je bent gewend, van alle gemakken voorzien. In de koelkast houdt jij je boodschappen langer vers, en koken doe je op een gasfornuis. Vervolgens kun je in dezelfde ruimte met zijn allen aan tafel zitten. Maar je kunt natuurlijk ook lekker buiten op het terras eten! Je bent niet voor niets op vakantie.

Dit buitengevoel kun je trouwens ook mee naar binnen nemen. De Lodgetent Deluxe blijft natuurlijk nog steeds een canvas tent: je kunt dus de voorwanden helemaal openklappen, waardoor je eigenlijk al buiten staat te koken!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Glamping.nl