Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lodgesuite

Voor het échte glampinggevoel

Een echte ‘glamping’-vakantie beleef je in de nieuwe Lodgesuite. Een suite in een tent. Hij is volledig ingericht. Zo kun je onder andere een maaltijd bereiden in je eigen keuken, heerlijk douchen en zelfs in bad in de semi-open badkamer. Daarnaast heb je uiteraard de beschikking over je eigen toilet.

Interieur van de Lodgesuite

“In de Lodgesuite slaap je super-de-luxe onder een tentdoek.”

De Lodgesuite is uniek in zijn soort en bevat naast de aanwezige badkuip ook een groot hemelbed. Doordat de tent semi ensuite is, stap je vanuit je hemelbed zo in het bad. In deze tent zul je zeker het geweldige ‘glamping’-gevoel met een vleugje romantiek ervaren. Naast deze luxe, is de suite ook voorzien van een badkamer met douche en een eigen toilet.

Tevens kun je hier de sterren van de hemel koken. In de eigen keuken met 4-pits gastoestel en koelkast ben je van alle gemakken voorzien! Deze maaltijd eet je vervolgens binnen aan de eettafel, of lekker buiten op het terras.

Junior Lodgetent

Wie denkt dat de Lodgesuite slechts geschikt is voor twee personen heeft het mis! Wanneer je samen met de kids op vakantie gaat, is deze tent een uitstekende keuze. Zij slapen namelijk in hun eigen Junior Lodgetent! Een eigen tent met ruimte voor drie personen! Daarnaast hebben ze hier ook nog voldoende ruimte om te spelen, mocht het weer toch een beetje tegenvallen.

Onze favoriete Lodgesuite bestemmingen

Les Ranchisses

Ardèche, Frankrijk

  • in het zilverstadje Largentière
  • Wellness centrum
  • Rust, ruimte en luxe

Kamperen in rust, ruimte, luxe én de prachtige natuur van de Ardèche kan op camping Les Ranchisses. Wat wil een mens nog meer?

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Glamping.nl