Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping in Duitsland

Genieten van de rust en de prachtige natuur!

Duitsland zou misschien niet het eerste land zijn dat in je opkomt als je denkt aan kamperen of glamperen. Toch zijn er in Duitsland prachtige campings in te vinden. En niet alleen in het zuiden, waar het platte landschap van het noorden langzaam overgaat in de glooiende heuvels van de Alpen. In het noorden en het midden van de Duitsland vind je twee prachtige campings, am Blanksee en am Niemetal. Ik geef je vandaag 4 redenen waarom glamping in Duitsland een goed idee is!

Rustige plek in de natuur

Glamping in Duitsland is de perfecte manier om tot rust te komen. De natuur is nog ruig en onverstoord, waardoor je in elk seizoen van het jaar dieren tegenkomt. Van herten tot otters of konijnen, je vindt ze in Duitsland. De kinderen kunnen hun geluk niet op als ze hun tent uitkomen en er zit een konijntje op het gras. Overdag vermaak je je in de bossen en langs de meren, waar de rust je tegemoet komt. En ’s avonds, stel je dat maar eens voor. Lekker de barbecue aan genieten van de  lange avonden met een wijntje, lekker hapjes en een kaarsje op tafel.

Tendi Safaritenten

Glamping zou glamorous kamperen niet zijn als je zou slapen in een luxe tent, waar je alles tot je beschikking hebt. Ruime slaapvertrekken met lekkere bedden en een eigen keuken. En die vind je op de camping in de prachtige streken van Duitsland.

VSTendi0499

Bourgondisch cultuursnuiven

Duitsers weten wel hoe ze een feestje moeten bouwen en gezelligheid moeten creëren in een cafeetje of een restaurantje. En al helemaal op een bourgondische manier. Met een Duits biertje genieten van een bord vol lekker eten, dat is iets waar de Duitsers kennis van hebben. Een echte schnitzel is in elk restaurant wel te vinden en ook echt het proberen waard. Op die manier heb je ze nog nooit gegeten!

Op stap naar een Duitse stad

Duitse steden en kleine dorpjes zijn een aanrader om te bezoeken. Als je op de camping am Niemetal staat, kan een bezoekje aan Hannover bijvoorbeeld niet missen. Perfect om een dagje van de glamping af te gaan en de stedencultuur te ontdekken. Als je overnacht op camping am Blanksee zit je niet ver van de Duitse hoofdstad Berlijn. En dat is zeker een tripje waard! De kleinere dorpjes kenmerken zich door het historische karakter. De cultuur straalt er vanaf!

shutterstock_9680095

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Am Blanksee

Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland

  • Fraaie familiecamping
  • Aan een meer en natuurgebied
  • Rustgevend

Familiecamping gelegen aan de rand van een meer, met standje. Leuke steden in de buurt. Verblijf in een safaritent.

Pagina delen

Am Blanksee

Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland

  • Fraaie familiecamping
  • Aan een meer en natuurgebied
  • Rustgevend

Familiecamping gelegen aan de rand van een meer, met standje. Leuke steden in de buurt. Verblijf in een safaritent.

Categorieën

Glamping.nl