Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Herbeleef elke maand je mooiste vakantieherinneringen

Niks is leuker dan herinneringen verzamelen en terug te kijken naar mooie vakantiemomenten. Foto’s brengen je gelijk terug naar een moment en zorgen spontaan voor een lach op je gezicht. Het is daarom ook zo leuk om momenten vast te leggen en de foto’s nog regelmatig terug te kijken. Je kijkt misschien niet zo snel meer naar foto’s op je telefoon. Daarom geven wij 3 tips wat je kan doen met je vakantiefoto’s, zo herbeleef je elke maand je mooiste vakantieherinneringen!

Fotoalbum

De meest voor de hand liggende manier is een fotoalbum te maken. Niks is leuker dan in je kast een rij fotoboeken te hebben staan en je tijdens een avondje op de bank terug kan bladeren door de foto’s en de herinneringen ophalen van dat moment. Dit kan digitaal, waarbij je gemakkelijk teksten, stickers en achtergronden kan toevoegen die je fotoboek nog specialer maken. Maar je kan dit natuurlijk ook zelf knutselen, zoals vroeger ook altijd werd gedaan. Dit kan een fijne en ontspannende activiteit zijn om te doen op je vrije dag of avond. 

Kalender

Je kan ook je eigen kalender maken! Naast de foto’s kan je de vormgeving helemaal naar jouw smaak indelen. Hiermee kan je een unieke kalender maken die echt bij jouw fotoherinneringen past. Hiermee kan je de mooie momenten elk jaar terug laten komen en zorg je dat je ze niet vergeet. Je kan kiezen uit een jaar- of verjaardagskalender.

Spellen

Naast het maken van een fotoboek of een kalender zijn er nog meer leuke dingen die je met je foto’s kan doen. We maken tegenwoordig veel foto’s en niet al deze foto’s passen in een album of kalender. Maar hier is een oplossing voor, want wat is nu leuker dan hier een spel van te laten maken? Je kan je eigen kaartspel of puzzel laten maken. Een puzzel kan gemaakt worden met maar een paar grote stukken of gemaakt worden met heel veel kleinere stukjes, daardoor is het voor elke leeftijd een leuk cadeau om te geven. 

In ons leven verzamelen we nog al wat foto’s, het is daarom ook zo leuk om hier iets mee te doen. Van een mooi fotoalbum tot een eigen puzzel, het kan tegenwoordig allemaal!

Weet jij al wat je met jouw foto’s gaat doen?

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Categorieën

Pagina delen

7

Barco Reale

Familie Elbers, 4 december 2018

Mooi uitzicht

Mooi uitzicht vanaf het zwembad. Privé plaatsen dankzij terrassenligging. Wel veel klimwerk!

Tips in de omgeving

San Baronto is een gezellig plaatsje. Helaas wel alleen met de auto te bereiken aangezien de bochtige (onoverzichtelijke) weg. Af te raden dit te voet af te leggen met een kind in een buggy.

Bezocht Barco Reale in september 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Glamping.nl