Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgelicht: Camping Domaine le Midi

Camping Domaine le Midi is een 4-sterren familiecamping in de Vendée in Frankrijk. De camping ligt in de duinen, direct aan het strand van de Atlantische Oceaan. Je kunt op deze camping een luxe Lodgetent huren.

De camping ligt in een prachtige en heel rustige omgeving op het eiland Noirmoutier in de Vendée. Camping Domaine Le Midi ligt halverwege het eiland Noirmoutier dat met een brug verbonden is met het vasteland. Daarnaast kan je het eiland ook bereiken via de Passage du Gois, een weg over de bodem van de Atlantische Oceaan die alleen begaanbaar is met eb. Noirmoutier-en-Île is een gezellig havenstadje in de buurt. Ook leuk: het stadje Barbatre, of maak een boottocht naar eiland d’Yeu of naar Marais de Poitevin: een moeras gebied wat ook wel ‘Green Venice’ genoemd wordt.

Het eiland Noirmoutier staat bekend om de grote verscheidenheid aan landschappen, zo zijn er de uitgestrekte bossen, de zoutpannen, de oesterbanken en natuurlijk diverse gezellige havenstadjes. De gemiddelde temperatuur ligt in de zomermaanden rond de 25 graden. Heerlijk toch?

lemidi

Praktische gegevens

Op camping Domaine le Midi kun je  via Vacanceselect verschillende types Lodgetenten huren. De Lodgetenten hebben allen twee slaapkamers, en een badkamer met douche, wastafel en toilet én een compleet ingerichte keukenunit. Op het terras staat het tuinmeubilair voor u klaar.

De camping heeft een bar, restaurant en minimarkt. Er is een mooi overdekt zwembad, een buitenbad en kinderbad. De overkapping natuurlijk opengeschoven worden om volop van het zonnetje te genieten. De kinderen leven zich uit in het speeltuintje of op het strand. Op Domaine Le Midi zijn talloze activiteiten (en er is een animatieteam!), zodat de kinderen, maar ook de ouders zich niet zullen vervelen. Aquagym, tennisbaan, multi-sportterrein, midgetgolf, tafeltennis… En in de buurt kun je diverse wateractiviteiten doen!

Bekijk hier Camping Domaine le Midi op Vacanceselect!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Glamping.nl