Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Uitgelicht: Camping Villaggio Barricata

Camping Villaggio Barricata is een gezellige vier-sterren camping pal aan de Adriatische kust in Italië. Met een oppervlakte van 15 ha is het met recht een vakantiedorp te noemen, met alles er op en er aan! De ideale camping voor een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied én vlak bij Venetië!

Camping Villaggio Barricata ligt midden in natuurgebied Delta del Po. In dit waterrijke gebied spot je bijzondere vogels. Pak een kano en roei door water omgeven door riet. Of huur een fiets. Fietsen is hier een makkie, platter wordt het landschap in Italië niet.

De camping is een goed uitgangspunt voor uitstapjes als een dagje pretpark in Mirabilandia, een bezoek aan de Romeinse stad Ravenna of een boottocht door Delta del Po. En zonder een dagje romantisch Venetië kun je eigenlijk niet naar huis.

Camping Villaggio Barricata is naast kindvriendelijk ook diervriendelijk! De trouwe viervoeter is (onder bepaalde voorwaarden) welkom. Voor de kids is er een enthousiast animatieteam die sport, spel, disco en shows organiseren voor jong en oud. Rondom de camping is er een prachtig fiets-, wandel- en paardrijgebied. Hoe je aan een paard komt? De camping heeft een eigen ranch en organiseert (strand)ritten bij zonsopgang en zonsondergang.

barricata

Praktische gegevens

Op camping Villaggio Barricata kun je via Vacanceselect een glamping Lodgesuite of Lodgetent huren. De lodgetenten en -suites van Selectcamp bevinden zich in de Sunflower Lodgevillage van de camping. De lodgevillage dankt zijn naam Sunflower village aan de opstelling van de lodgetenten in 8 circels. De Selectcamp Lodgetent is voorzien van alle gemakken. Liever een stacaravan? Dat kan ook, je hebt de keuze uit 3 types. Op de camping zijn er 3 bars en is er 1 restaurant. Boodschappen kun je doen in de minimarkt en je kunt elke dag vers brood bestellen.

De camping heeft 2 grote zwembaden en een kinderbad. Het lagunebad is een heerlijke dobber- en speelplek. De Italianen van de camping maken er een gezellige boel van. Dansen, sporten en spelen! Daarnaast zijn er diverse sportvelden en vergeet natuurlijk het privéstrand niet! Het strand kun je vanaf de camping via een brug bereiken.

Bekijk hier Camping Villaggio Barricata op Vacanceselect!

Ook gek op Glamping? Join the team!

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Villaggio Barricata

Adriatische kust, Italië

  • Vlakbij Venetië
  • Enthousiast animatieteam
  • Aan Adriatische Kust

Geniet van een vakantie aan het strand, midden in een prachtig natuurgebied en vlak bij Venetië! Maar ook in het vakantiedorp is het genieten.

Pagina delen

Glamping.nl