Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Limburg

Limburg voor een luxe kampeervakantie: activiteiten en puur genieten!

Limburg is een regio in Noord-Oost België. Prachtige natuur en authentieke steden zijn dingen wat de provincie kenmerken. Het Maasland, gelegen in Limburg, zorgt voor een mooie rustieke natuuromgeving. En de vele typische Belgische steden en dorpjes zijn heel geschikt om dagjes naartoe te gaan. Wat een vakantie in Limburg helemaal compleet maakt, is glampen. Verken de mooie omgeving vanuit een luxe kampeeraccommodatie en beleef hier het Belgische Limburg!

Activiteiten

Limburg is een regio die zich leent voor vele activiteiten. Je kunt eigenlijk van alles ondernemen! Fietsen, wandelen of bijvoorbeeld naar een actiepark, dit zijn actieve bezigheden die hier mogelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om een van de vele oude schattige steden te bezichtigen. In de omgeving van deze steden worden ook veel festivals en feesten georganiseerd. Bijna elke week zijn er wel leuke evenementen om te bezoeken. Zo is Pukkelpop een bekend jaarlijks terugkerend festival. Maar ook kleinere feestjes in de steden zijn wekelijks aan de orde. Ontzettend leuk om naartoe te gaan en terug te komen in je eigen luxe accommodatie!

Een dagje Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de regio Limburg. Het oude stadscentrum is perfect om een dagje er op uit te gaan. In de stad zijn veel dingen te ondernemen. Zo kun je er goed winkelen en genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast is de stad leuk voor wandelaars. Bezoek bijvoorbeeld de vele mooie tuinen die de stad rijk is. Wil je de stad op een leuke bijzondere manier verkennen? Speel dan de Citygame. Samen met een kaart en een GPS ga je de stad verkennen. Daarnaast beantwoord je vragen over de stad. Zo zie je dus de stad en leer je ook de stad beter kennen!

Streekproducten

Limburg kent veel streekproducten. Ze zijn er erg trots op en maken veel reclame voor hun eigen schatten aan producten. Bestel bijvoorbeeld als je in Limburg bent een ‘Voerens Drupke’. Dit is een lichte aperitief jenever uit de streek. De jenever wordt ook wel gedronken in combinatie met koffie, ook wel een Hasseltse koffie genoemd. Verder heeft Limburg eigen bier, wijn, ijs, stroop, fruitvlaai, chocolade, kruiden, paté, erwtensoep en speculaas. Ofwel genoeg te proeven aan culinaire lekkernijen wanneer je in Limburg verblijft! Neem de streekspecialiteiten mee naar je glamping accommodatie en geniet lekker na van een leuke dag!

Nieuwsgierig naar ons aanbod in Limburg? Kijk hier voor alle luxe accommodaties en wie weet zit je binnenkort in een van de accommodaties in Limburg!

Populaire bestemmingen in Limburg

De Vossemeren

Limburg, België

  • Bij twee grote meren
  • Natuurgebied Bosland
  • Watersportavonturen

Relax op het strand bij één van de meren, en leef je uit tijdens de vele activiteiten op het park. Er zijn diverse soorten luxe cottages.

Erperheide

Limburg, België

  • Verschillende cottages
  • Nieuw speelparadijs
  • In de groene bossen

Een vakantie met vrienden of familie? Dan zit je goed in een cottage bij dit park. Een fantastische beleving voor jong en oud!

Glamping.nl