Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping West-Vlaanderen

Luxe kamperen in West-Vlaanderen voor de ultieme kampeerervaring!

West-Vlaanderen is het westelijkste stukje in het noorden van België. Het gebied is rijk aan verschillende soorten natuur en steden. Zo kent de omgeving een kustgebied en het binnenland. Of je nu liever aan het strand zit of liever in de natuur van dit binnenlandse gebied, in West-Vlaanderen is het allemaal te vinden. West-Vlaanderen is dichtbij huis, maar geeft je toch het gevoel van echte rust. Ga hier voor een complete vakantie voor glamping in deze regio. Een luxe kampeeraccommodatie in een rustgevende omgeving, lees hieronder waarom dit ideaal is!

Actief

De provincie West-Vlaanderen leent zich voor verschillende soorten activiteiten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan wandelen of fietsen door het natuurgebied. Er bestaat zelfs een app genaamd ‘West-Vlinderen’ die alle routes bevat. Zo kun je gemakkelijk onder begeleiding van je smartphone de weg vinden!

Heb je altijd al een keer willen duiken of ben je een ervaren duiker? Ga dan naar de Duiktank. De Transfo Duiktank is namelijk een omgebouwde stookolietank, die is omgebouwd tot een soort duik aquarium. Je kunt er zowel lessen volgen, als vrije duiken maken als ervaren duiker. Een bijzondere ervaring en een leuke activiteit tijdens je vakantie!

Ook paardrijden is een populaire bezigheid in West-Vlaanderen. Vrijwel overal is het mogelijk om onder begeleiding paard te rijden door de duinen, bossen en open weides! Een ideale manier om de omgeving te ontdekken en ook nog leuk met het gezin!

Moe van al deze actieve ondernemingen? Trek je lekker terug in je glamping accommodatie en kom volledig tot rust in alle luxe.

Historie van West-Vlaanderen

West-Vlaanderen is een gebied met een lange historie. In de provincie zijn namelijk nog vele littekens van de Eerste en de Tweede Wereldoorlog te vinden. Deze oorlogen hebben in het gebied zeker hun sporen nagelaten. Deze sporen zijn vrijwel allemaal te bezichtigen. Zo zijn er meerdere begraafplaatsen, herdenkingsplekken en oude loopgraven achtergebleven uit de oorlog. Plan een dagje uit en sta stil bij alle oorlogsmonumenten in de provincie.

Kamperen in stijl in West-Vlaanderen

Geniet van het prachtige gebied West-Vlaanderen op een luxe manier en ga glampen in West-Vlaanderen. Op deze manier kun je de omgeving verkennen, leuke dagjes uit plannen en vervolgens heerlijk tot rust komen in je eigen accommodatie! Enthousiast? Bekijk dan ons aanbod in luxe kampeeraccommodaties en geniet van een luxe kampeervakantie!

Populaire bestemmingen in West-Vlaanderen

Hoeve den Overdraght Collection

West-Vlaanderen, België

  • Help mee op de boerderij
  • Vlakbij Poperinge
  • Een half uurtje van het strand

Ontdek West-Vlaanderen vanuit Hoeve den Overdraght Collection. Bier proeven, abdijen bezichtigen en leren over de Eerste Wereldoorlog.

Glamping.nl