Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Kreta

Zonnig kamperen op Kreta!

Stelletjes, feestende jongeren, gezinnen, natuurliefhebbers en lokale Grieken. Kreta is de perfecte bestemming voor iedereen! Een prachtige natuur, mooie zandstranden, felblauwe zeeën, historische gebouwen en gezellige steden, Kreta heeft voor iedereen wat! De gastvrije en super vriendelijke lokale bevolking van Kreta zorgt voor een echt thuis gevoel. Al nieuwsgierig naar meer over glampings in Kreta? Lees hieronder alles wat je niet mag missen op Kreta.

De kustlijn

Kreta heeft een enorme kustlijn van ruim 1000 km, genoeg ruimte om te genieten dus! Bij de zuidkust ontdek je steile rotswanden en mooie baaien. Liever een zandstrand waar je heerlijk kunt genieten van de zon? Dan is de noordkust van Kreta perfect! Hier vind je de grootste en vlakste zandstranden. Terwijl de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen geniet je rustig van de zon en je spannende boek.

Ga er op uit!

Naast de heerlijke stranden zijn er nog veel meer dingen te doen in Kreta. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele mooie steden zoals Rethymnon. In het oude centrum waan je je een weg tussen de bloemen, gezellige pleintjes en winkeltjes. Of ontdek de diamant van Kreta in de havenstad Chania. Hier geniet je van een wijntje bij de prachtige zonsondergang van de haven! Op zoek naar cultuur? In Knossós ontdek je de oudste opgravingen van Kreta en neem je een kijkje in het paleis.

Nog even winkelen? Heraklion is de grootste stad waarin je zeker slaagt! Na het winkelen rust je heerlijk uit met een wijntje op een van de gezelligste pleinen.

Glamping in Kreta

Na een lange dag op het strand, in de stad of in de natuur ontspan je bij je luxe glampingaccommodatie. Hier rust je helemaal uit na weer een leuke dag op Kreta terwijl de kinderen nog verder spelen in de speeltuin. Bekijk hier ons aanbod in luxe glampingaccommodaties en geniet van een welverdiende glampingvakantie op Kreta.

Populaire bestemming in Kreta

Footscapes of Crete

Kreta, Griekenland

  • Unieke locatie
  • De enige Pod op Kreta
  • Rust en ruimte

De enige Pod van Kreta vind je bij Footscape of Creta. Een unieke ervaring onder de mooie sterrenhemel!

Glamping.nl