Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping San Marino

Luxe kamperen in een ministaatje voor een bijzondere ervaring!

Serenissima Repubblica, ofwel de sereenste republiek. Zo wordt het dwergstaatje San Marino, gelegen aan de oostkust van Italië, ook wel genoemd. De oudste nog bestaande onafhankelijke republiek is namelijk nog volledig in authentieke staat. Tijdens je verblijf in de staat zal je niet struikelen over groepen toeristen en kan je in alle rust genieten van de omgeving. Wil je graag kamperen in een bijzondere omgeving, maar wel graag de luxe van een accommodatie? Ga dan voor glamping in San Marino! Zo kun je in alle rust de omgeving verkennen en vervolgens terugkomen en genieten van luxe voorzieningen.

Cultuur en activiteiten

Ondanks dat San Marino een eigen staat is, met een eigen leger en parlement, telt de staat slechts 32 duizend inwoners. Toch kent het gebied een hele eigen cultuur. Door deze rijke historie van San Marino zijn er veel musea te vinden. Dit is een leuke manier om de staat te leren kennen! Wat ook leuk is om te doen is een kijkje nemen bij de wisseling van de wacht bij Palazzo Pubblico. Van september tot april is elk half uur van acht uur ‘s ochtends tot zes uur ‘s avonds de wisseling te bezichtigen.

Verken de omgeving

San Marino ligt op een perfecte plek om de omliggende omgeving te verkennen. Zo is het mogelijk om een dagje naar het strand te gaan aan de adriatische kust. Hier vind je bruisende badplaatsen, zoals Rimini. Daarnaast ben je vanuit de regio ook zo in bijvoorbeeld Florence of Bologna. Binnen een paar uurtjes rijden kun je San Marino en omgeving ontdekken, de staat is dus een perfecte plek om te verblijven! Je hebt niet de drukte van toeristische plekken, maar wel de mogelijkheid om eropuit te gaan.

Enthousiast over een bijzondere glamping ervaring in de authentieke regio San Marino? Bekijk hier ons aanbod in luxe accommodaties voor je je volgende vakantie boekt!

Populaire bestemming in San Marino

Centro Vacanze San Marino

San Marino, Italië

  • Zicht op de Adriatische kust
  • Top faciliteiten
  • Perfect voor sportievelingen

Op vakantie in San Marino: een van de kleinste staatjes van Europa. Geniet van een enorm zwembad met een tropisch eiland in het midden.

Glamping.nl