Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Drenthe

Ontdek de rijke geschiedenis van Drenthe vanuit je luxe glamping accommodatie

Naar Drenthe kom je om te fietsen, om hunebedden te bekijken of om te genieten van de mooie bossen, maar tegenwoordig kun je ook naar een glamping in Drenthe. Een luxe upgrade van je kampeervakantie.

Terug naar het begin

In Drenthe vind je de oudste monumenten van Nederland: de hunebedden. Je kunt een speciale fietsroute fietsen langs alle hunebedden, want deze bevinden zich allemaal binnen een straal van 30 km. Benieuwd naar de geschiedenis en verhalen achter de hunebedden? Bezoek het hunebedcentrum in Borger. Hier vind je ook het grootste hunebed van bijna 23 meter lang. Zeker even langs fietsen dus! Ben je toch iets meer geïnteresseerd in de actuele geschiedenis dan is een bezoek aan het concentratiekamp Westerbork ook een indrukwekkende mogelijkheid.

Terug naar de natuur

Tijdens je fietstocht door Drenthe rij je behalve langs hunebedden ook door prachtige bossen vol groen. Wie weet spot je een aantal wilde dieren. Je vindt genoeg bankjes tijdens je route om even uit te rusten voor een picknick en te genieten van het uitzicht op de Drentse heuvelrug. Kijk ook even goed voor een fietsroute door de verschillende nationale parken van Drenthe, voor nog mooier natuurschoon.

Je glamping accommodatie in Drenthe bevindt zich op één van de bestemmingen middenin deze prachtige natuur. Spring bijvoorbeeld in een meertje of ga vissen aan het water. Op een glamping in Drenthe kan het allemaal. Liever een duik nemen in het zwembad? Ook dit kan! Maar het fijnste aan je glamping vakantie in Drenthe is toch wel de luxe kampeerervaring. Kies een glamping accommodatie met eigen sanitair en keuken. ‘s Avonds zit je nog heerlijk even bij te komen van je fietstocht op je eigen terras. Steek de barbecue maar aan en geniet van een gezellig avondje samen met je partner of het hele gezin. Ontdek onze luxe glamping accommodaties hier!

Benieuwd naar een glamping vakantie in Drenthe? Kijk naar ons aanbod! Vergeet ook niet te kijken op onze blog voor meer inspiratie!

Populaire bestemmingen in Drenthe

Westerbergen

Drenthe, Nederland

  • Leukste vakantiepark van Nederland
  • Middenin uniek natuurgebied
  • Indoor speelparadijs en -zwembad

Bijzonder overnachten middenin de natuur? Dat kan hier! Elk seizoen van het jaar vind je hier tevens vermaak voor ieder lid van het gezin.

De Huttenheugte

Drenthe, Nederland

  • Kinderspeelparadijs
  • Compleet ingerichte cottages
  • Rustgevende omgeving

Een heerlijk tropisch zwembad, wellness en vele in- en outdoor activiteiten midden in het prachtige Drenthe!

Glamping.nl