Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Friesland

Ontdek Friesland met een luxe accommodatie van glamping

Friesland is de provincie van water en eilanden, van eigen gewoontes, hun eigen taal en van heerlijke Friese specialiteiten. Denk eens aan het Friese roggebrood, een droge worst of een heerlijke verse vis. Deze lekkernijen wil je toch direct uitproberen? Friesland is ook de provincie waar je de lokale cultuur en gewoontes het snelst leert kennen, want Friezen blijven dichtbij zichzelf en zijn trots op hun provincie. Tegenwoordig kun je ook op glamping in Friesland. Een luxe kampeervakantie dichtbij huis, een perfecte combinatie. Ontdek onze luxe glamping accommodaties hier!

“Bûtenlân” ervaring in eigen land

Een vakantie in Friesland voelt als een vakantie in het buitenland, aangezien de bewoners hun eigen taal spreken. Dit geeft een echt vakantiegevoel. Een heerlijke vakantie in eigen land. Een gekke sport uitproberen? Ga eens een middagje Fierljeppen, een veredelde vorm van met een stok over een sloot springen. Eens kijken hoe lang je het droog kunt houden. Of maak een boottochtje over één van de Friese meren.

In Friesland zijn er campings genoeg om uit te kiezen, dus ook voor je glamping vakantie kun je hier zeker een geschikte plek vinden. Wil je juist dichtbij zee of liever aan een meer? Kijk tussen ons glamping aanbod en je zult altijd een camping vinden die bij je past. Ga je met de kinderen op vakantie? Kijk dan ook eens naar een camping met animatieprogramma of kijk of er ergens survivaltochten in de natuur te doen zijn in de buurt. Zo hebben de kinderen de vakantie van hun leven. Na je activiteiten kan je je dan heerlijk terug trekken in je luxe kampeeraccommodatie. Deze heeft vaak een eigen sanitair en een echt bed. Zo kom je helemaal tot rust in het mooie Friesland. Of zoals de Friezen zouden zeggen: “As hy syn holle op it kessen leit, slept syn kont al.” 

Uitstapjes in Friesland

Tijdens je vakantie in Friesland zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor een uitstapje. Hou je van een bezoekje aan een stad? Bezoek dan eens de hoofdstad Leeuwarden. Altijd al eens willen weten hoe de elfstedentocht eruit ziet? Ga dan eens op de fiets langs de elf steden. Liever een dagtochtje naar een eiland? Een aantal van de Waddeneilanden behoren ook tot Friesland, dus je kunt zo een dagtochtje maken met de boot. Kortom: tijdens je vakantie in Friesland heb je altijd iets te doen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar een glamping in Friesland? Bekijk ons aanbod hier beneden! Vergeet ook niet te kijken op onze blog voor meer inspiratie!

Populaire bestemmingen in Friesland

Hoeve Waterschap

Friesland, Nederland

  • Sfeervolle stolpboerderij
  • Knuffelschuur
  • Omgeven door Friese wateren

Gezellig glamperen op een boerderij. Dat kan bij Hoeve Waterschap. Verblijf tussen de kalfjes, geitjes en konijnen in een luxe lodgetent!

Glamping.nl