Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Noord-Holland

Luxe kamperen in Noord-Holland voor een unieke ervaring

Voor een luxe kampeervakantie hoef je tegenwoordig helemaal niet meer op zoek in het buitenland. Glamping kan ook gewoon in Nederland! Lekker dicht bij huis, maar toch een ultiem vakantiegevoel. Met een luxe glamping in Noord-Holland heb je geheid een heerlijke tijd. Overnachten in een glamping accommodatie tussen de geitjes of in een cottage in de duinen van Zandvoort. In Noord-Holland is ontzéttend veel te doen. Je vindt in deze provincie veel populaire toeristische bestemmingen. Of je nu wilt ontspannen of juist een actieve vakantie wilt beleven, Noord-Holland biedt genoeg mogelijkheden. De perfecte glamping vakantiebestemming dichtbij huis.

Aan het strand

In Noord-Holland liggen verschillende stranden die jouw glamping vakantie compleet maken. Op en rond de Noord-Hollandse stranden zijn meerdere activiteiten te ondernemen. Zo kan je actief gaan zeilen in Zandvoort, kitesurfen in IJmuiden en surfen in Wijk aan Zee. Maar je kan ook lekker ontspannen tijdens een bezoek aan de beroemde badplaats Egmond aan Zee. Of andere leuke uitstapjes maken naar het aquarium van Bergen aan Zee, wat drinken bij de populaire terrassen van Bloemendaal aan Zee of zeehonden spotten rondom de waddeneilanden. Zoals je ziet is er ontzettend veel keuze in dit gebied, er is dus voor iedereen ook wel een passend strand te vinden.

Naar de stad

In Noord-Holland vind je vele leuke steden. Denk bijvoorbeeld aan Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Hilversum, en natuurlijk Amsterdam. In de hoodstad kan je een rondje fietsen over de grachten of met het pontje naar Amsterdam-Noord voor een bezoek aan de A’DAM toren en het EYE filmmuseum. In deze levendige stad is altijd iets te doen.

Vind je Amsterdam te druk, ga dan een keer naar Haarlem. Met vele gezellige restaurantjes en terrassen, een diversiteit aan winkels en internationaal bekende musea zoals het Frans Hals Museum, is deze prachtige historische stad ideaal voor een dagje uit.

Typisch Nederlands

Tijdens een glamping vakantie in Noord-Holland is het ook erg leuk om iets écht typisch Nederlands te doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de kaasmarkt van Alkmaar of aan het vissersdorp Volendam. Of bekijk de molens bij de Zaanse Schans en ga daarna naar de klompenmakerij in Zaandam; Nederlandser kun je het niet krijgen!

En wat is er nou heerlijker om na een Hollands dagje uit deze lekkernijen op te eten in je eigen luxe glamping accommodatie, terwijl je nog even na geniet van een fijne dag op Nederlandse bodem. Kijk bij ons aanbod van glampings in Noord-Holland!

Populaire bestemmingen in Noord-Holland

Populaire gebieden in Nederland

Glamping.nl