Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Texel

Luxe kamperen op het prachtige waddeneiland Texel voor een leuke gezinsvakantie!

Op zoek naar een luxe vakantie op één van de waddeneilanden? Kies voor Texel, waar je na de overtocht vanaf Den Helder, van slechts 20 minuten, al een compleet vakantiegevoel hebt. Sommige mensen zeggen dat Texel, Nederland in het klein is. Dit komt door de enorme variatie aan landschappen die je op dit eiland tegenkomt: bos, heide, duinen, strand, polders. Allemaal met de fiets, wandelend of zelfs te paard te ontdekken.

Het eiland

Texel heeft een strand van 30 kilometer lang, ruimte genoeg voor iedereen! Garnalen vissen, krabben vangen en natuurlijk zandkastelen bouwen… Kinderen zijn dagen lang zoet en met de meeste zonuren van Nederland zul je tijdens je glamping vakantie op Texel lekker bruin worden. In het zuidelijke puntje vind je het strand ‘De Hors’, waar je echt het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn.

Voor gezelligheid zoek je een van de zeven dorpen op. Den Burg is het grootste dorp en geeft de indruk van een kleine stad. Shoppen, lunchen op het terras en ‘s avonds een borrel in een van de gezellige kroegen.. het kan allemaal in Den Burg. De Koog is een echte badplaats en daardoor erg populair bij toeristen. De Cocksdorp is het jongste dorp van het eiland en hier heerst echt een gezellige vakantiesfeer.

Activiteiten op Texel

Texel biedt ontelbare mogelijkheden voor uitjes, van zeehondenopvang Ecomare tot het Juttersmuseum en natuurlijk de vuurtoren is te bezoeken. Het maken van een huifkartocht, zeehonden spotten en een bezoek aan de Texelse Bierbrouwerij zijn ook erg populaire activiteiten. Het grote strand biedt veel sportieve mogelijkheden zoals strandzeilen en kitesurfen.

Kijk snel tussen ons aanbod hoe jij een prachtige glamping vakantie kunt gaan houden op het eiland Texel of, zoals Jochem Meyer het gekscherend noemt: het Ibiza van het noorden.

Ontdek de leukste glampings en geniet in luxe van dit prachtige eiland! Kijk hier voor ons aanbod in luxe accommodaties in Texel!

Populaire bestemmingen op Texel

Sluftervallei

Texel, Op de wadden, Noord-Holland, Nederland

  • Aan natuurgebied De Slufter
  • Landal camping
  • Overdekt zwembad met peuterbad

Lekker uitwaaien op Texel doe je op Landal Sluftervallei. Maak lange strandwandelingen, geniet van de sauna en het zwembad.

Glamping.nl