Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Utrecht

Luxe kamperen in provincie Utrecht voor een vakantiegevoel in eigen land!

Glamping in Utrecht

Utrecht is de centrale provincie van Nederland. Vanuit alle plekken in Nederland is het goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, maar toch krijg je het gevoel dat je in het buitenland op vakantie bent! Door de gevarieerde natuur is Utrecht als glamping plek perfect! Lees hieronder waarom Utrecht de glamping vakantiebestemming van Nederland is!

Waarom glamping in Utrecht?

Stad, bossen en water, in Utrecht is het allemaal te vinden. De variatie in landschap biedt een perfecte glamping locatie! Geniet in een glamping lodge met het gezin van leuke activiteiten en dagjes uit in Utrecht! Het is namelijk de perfecte omgeving om er met het gezin op uit te gaan. Aangezien Utrecht een centraal gelegen gebied is, biedt het ontzettend veel mogelijkheid tot het ondernemen van leuke activiteiten.Kijk tussen ons aanbod van luxe accommodaties!

Uitstapjes Utrecht

De provincie biedt een ruime diversiteit aan activiteiten om te plannen. Een dagje uit in Utrecht kun je dus op allerlei manieren invullen. Wil je graag steden bezoeken? Bezoek dan de hoofdstad Utrecht! Hier is het mogelijk om te shoppen, musea te bezoeken, de beroemde domtoren te beklimmen en lekker uiteten te gaan bij een van de vele restaurants.

Ook ligt Paleis Soestdijk in de provincie en het is mogelijk om dit koninklijke paleis te bezoeken. Een leuk uitje voor zowel jong als oud!

Als je iets actievers wilt ondernemen is daar ook genoeg mogelijkheid voor in Utrecht. In hartje Nederland liggen meerdere bossen, waar je mooie wandel-en fietsroutes doorheen kunt maken. Maak ook eens een fietstochtje vanuit Utrecht naar Kasteel de Haar, een prachtig kasteel om te bezoeken. 

Houd je van varen, zwemmen of andere watersporten? Dan zijn de Vinkeveense plassen in Utrecht ideaal! Het schone water van de plassen lenen zich voor een verfrissende duik of om bijvoorbeeld lekker op te zeilen!

Ben je enthousiast en wil je graag een keer Utrecht als glamping locatie uitproberen? Kijk bij ons aanbod voor glampings in Utrecht!

Glamping.nl