Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Zeeland

De provincie van prachtige kustlijnen en heerlijke vis

Zeeland staat bekend om haar strijd tegen het water. Vrijwel de hele provincie ligt op of onder de zeespiegel. Overal in Zeeland is dan ook de geschiedenis van deze strijd in het land terug te vinden: het landschap is verdeeld in stukjes door de vele poldertjes en dijken. Om optimaal te kunnen genieten van al dat water en de mooie natuur is een luxe accommodatie tijdens glamping in Zeeland de perfecte oplossing!

Glamping in Zeeland is glamping met vele opties

Je wilt gezellig met het gezin of met de familie op vakantie, maar je weet nog niet precies waarheen. Je wilt niet te ver reizen, verblijven in een luxe accommodatie met alle gemakken van thuis en je wilt het liefst ook nog dichtbij het strand zijn, zodat je wel het gevoel hebt dat je even hélemaal weg bent. Klinkt dit bekend? Dan is een glampingvakantie in Zeeland zeker weten iets voor jou. Het maakt niet uit of je kiest voor een midweek, weekend of weekje weg: glamping in Zeeland is altijd een goed idee! Verblijf bijvoorbeeld in een safaritent met het gezin, in een suite met je geliefde of in een cottage met een groep vrienden.

Zeeland heeft nét dat beetje extra. Tijdens een vakantie hier voel je echt dat je er even helemaal uit bent, weg van de drukte van thuis. Leuke badplaatsen, gezellige dorpjes en gastvrije mensen. Glamping in Zeeland staat garant voor een heerlijke vakantie. En zeg nou zelf, wat is er nou beter dan een luxe kampeervakantie in eigen land waar langs de kust jaarlijks de meeste zonuren van het land gemeten worden? Voor mooi weer hoef je dus helemaal niet ver weg. Slaap jij deze glampingvakantie in een kleinschalige woonboot of toch liever in een watertoren? Ontdek onze luxe glampingaccommodaties hier!

Beleef en proef het water in Zeeland

In Zeeland is ontzettend veel te doen, voor elke leeftijdscategorie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Deltawerken en leer daarna in het informatiecentrum op werkeiland Neeltje Jans van alles over de bescherming tegen hoogwater van de zee in Nederland. Bij Neeltje Jans is overigens nog veel meer te doen… Zo kun je hier zwemmen met haaien, een zeehondenshow bijwonen, spetteren in het waterpark, je verwonderen over alle mooie vissen in het aquarium of een rondvaart doen waar je leert over de natuur en met een beetje geluk zelfs zeehonden en bruinvissen kunt spotten.

Op avontuur tijdens glamping in het Nederlandse Zeeland

Daarnaast zijn er in Zeeland een aantal leuke dorpen en steden waar je kunt winkelen of heerlijke verse vis kunt eten, zoals Middelburg, Vlissingen, Goes of Domburg. Probeer eens de echte Zeeuwse mosselen, deze kun je niet missen tijdens een vakantie in Zeeland. Met de auto ben je zo in België en kan je ook Antwerpen bezoeken!

Nieuwsgierig geworden naar glamping in Zeeland? Bekijk op de pagina glamping Nederland Zeeland de opties! En vergeet ook niet te kijken op onze blog over glamping in Zeeland voor meer inspiratie!

Populaire bestemmingen in Zeeland

Zonneweelde Ardoer

Zeeland, Nederland

  • Vaatwasser in de luxe tent
  • Waterspeeltuin
  • Direct aan het strand

Op Zonneweelde wordt de glamping ervaring naar een hoger niveau getild. De uitgebreide keuken in de luxe tent is zelfs voorzien van een vaatwasser!

Glamping.nl