Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Costa Dorada

Costa Dorada voor een ultieme glamping vakantie aan de gouden kust!

Wil je graag gaan kamperen, maar ben je op zoek naar extra luxe? Wil je dit graag doen in een zonnig Spaans gebied, maar weet je niet waar je moet kijken? Bekijk dan eens ons aanbod aan de Costa Dorada. De gouden kust van Spanje is een gezellige omgeving met leuke stadjes en mooie stranden. Het gebied is makkelijk te bereiken met auto of vliegtuig en je kunt kiezen uit verschillende soorten luxe accommodaties. Klinkt goed toch? Lees voor meer leuke informatie in de regio hieronder verder!

Bruisende kustplaatsen

De Costa Dorada ligt in de provincie Tarragona. Met een kustlijn van meer van 200 kilometer is de omgeving een belangrijke toeristische trekpleister. Langs de kust van de Costa Dorada liggen meerdere drukke en gezellige kustplaatsen, die leuk zijn om een dagje naartoe te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Salou en Cambrils.

Salou is een bekende badplaats aan de Spaanse Costa. Naast vele gezinnen die hier hun vakantie doorbrengen is het gebied ook erg in trek bij jongeren. Het uitgaansleven in Salou is namelijk heel bruisend. Maar naast feestjes zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten die je in de stad kunt ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden bij de stad. De mooie baaien zijn perfect om even bij te komen en in het zonnetje te gaan liggen. Of kies ervoor om in augustus naar het plaatselijke zomerfestival Las Nits Dauradas te gaan. De hele stad staat dan in vuur en vlam met vuurwerk. De hele stad staat in het teken van het feest en je zult dan ook kunnen genieten van concerten, sportwedstrijden en parades. Dit festival is ontzettend leuk om een keer mee te maken als je in de omgeving verblijft!

Daarnaast zijn er in de omgeving ook veel culturele bezienswaardigheden, zoals de Villa Romana de Barenys. Of bewandel het bekende wandelpad Cami de Ronda!

Met een online citypass kun je ook een dagje naar Barcelona vanuit de bruisende Costa Dorada. Zo kun je tijdens je kampeervakantie toch nog een grote stad bezoeken.

Natuur en klimaat

Het klimaat in deze regio is in de zomer heerlijk warm. Je bent eigenlijk altijd wel zeker van zon! De kustlijn is in het noorden van de Costa Dorada rotsig, maar gaat vervolgens over op zachte zandstranden. De dennenbomen, de zandstranden en de leuke badplaatsjes zijn het ideale beeld voor een vakantie aan de Middellandse Zee! En wat is lekkerder dan deze vakantie doorbrengen in een luxe accommodatie met aircondition, een eigen keuken en eigen sanitair?

Bekijk hier al ons aanbod in luxe accommodaties, en wie weet is de kans aanwezig dat je binnenkort gaat glampen aan de Costa Dorada!

Populaire bestemmingen in Costa Dorada

La Torre del Sol

Costa Dorada, Spanje

  • Fantastische zwembaden
  • Op fietsafstand van Cambrils
  • Direct aan zee

Camping La Torre del Sol is prachtig gelegen aan zee, met fantastische zwembaden. Een topcamping voor wie van zon, zee, strand houdt!

Vilanova Park

Costa Dorada, Spanje

  • Prachtige zwembaden
  • Dichtbij Barcelona
  • Allerlei sportfaciliteiten

Camping Vilanova Park ligt in de buurt van prachtige steden en heeft vier zwembaden en veel sportfaciliteiten.

Glamping.nl