Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping Verenigd Koninkrijk

Luxe kamperen in het Verenigd Koninkrijk voor een bijzondere vakantie

Als je glamping in het Verenigd Koninkrijk ziet staan, is het misschien niet direct duidelijk wat daar precies onder valt. Tot het Verenigd Koninkrijk behoren vier gebieden. Dit zijn Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Er zijn dus genoeg manieren om te genieten van een luxe kampeervakantie, hoe jij dat zelf wilt!

Waarom glamping in het Verenigd Koninkrijk?

Op de vraag waarom je een luxe kampeervakantie moet boeken in het Verenigd Koninkrijk is niet één antwoord te geven. Je komt er tot rust, er is veel ruimte, en er is een tal aan activiteiten te ondernemen! 

Het Verenigd Koninkrijk is ontzettend divers. Je kunt allerlei leuke uitstapjes maken! Je kunt bijvoorbeeld een prachtig kasteel bezoeken en daarna whisky proeven in Schotland. Daarnaast kan je makkelijk een stedentrip toevoegen aan je vakantie. Zo kan je naar hoofdstad Londen voor een leuke toevoeging aan je vakantie. Ga met de kinderen in het reuzenrad in Londen en geniet daarna van een typisch Engelse high tea. Maar je kunt ook lekker de natuur in en gaan mountainbiken of wandelen in Ierland. Dat is heerlijk genieten in een prachtig uitgestrekt landschap.

Met de eigen auto is het Verenigd Koninkrijk goed te bereiken en is de overtocht per boot een extra gaaf avontuur. Hierdoor begint je vakantie al voordat je op de bestemming bent aangekomen! Ga je met de auto, dan heb je ook de vrijheid om er lekker op uit te trekken en meer te ontdekken van de omgeving. Liever met het vliegtuig? Huur dan ter plaatse een auto, zodat je ook dan vrij bent om meer van de omgeving te zien. Het is het zeker waard.

Bij een vakantie in het Verenigd Koninkrijk denk je misschien aan veel regen, maar geen zorgen: in de zomermaanden kan het hier ook lekker zonnig zijn. En mocht het wel regenen, lekker opwarmen in jullie eigen luxe accommodatie om daarna met zijn allen lekker warm binnen spelletjes te doen.

Al deze glamping accommodaties zie je bij ons aanbod aan glamping bestemmingen. Kijk hier dus zeker even als je je volgende vakantie gaat boeken!

Populaire bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk

Glamping.nl