Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Bungalowtent Frankrijk

Een Bungalowtent in Frankrijk huren?

Gaat de reis dit jaar naar Frankrijk toe? En ben je toe aan een lekker luxe kampeervakantie? Huur een prachtige en ruime Bungalowtent in Frankrijk! Je hebt de keuze uit veel verschillende Franse streken voor het huren van een Bungalowtent Frankrijk. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Ardèche, de Franse Alpen, de Cote D’Azur en Vendée. Ontdek glamping met een Bungalowtent Frankrijk! Het is dé manier om te genieten van luxe, maar om tegelijkertijd het kampeerleven in één van de Franse streken mee te maken.

Bungalowtent

De indeling van een Bungalowtent Frankrijk

Benieuwd naar hoe een Bungalowtent Frankrijk eruit ziet? Onze Bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal zes volwassenen. De Bungalowtent is maar liefst 27,5 m2 groot en beschikt zelfs over een badkamer met toilet, wastafel en douche! Waar de Bungalowtent Frankrijk verder uit bestaat?

  • De Bungalowtent Frankrijk bestaat uit een woongedeelte met een keukenblok, inclusief gasfornuis en koelkast.
  • Er is een ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderkamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed. Er is mogelijkheid om een zesde bed bij te plaatsen.
  • In de Bungalowtent is tuinmeubilair aanwezig. Je vindt vier stoelen, een tafel, twee ligstoelen en een barbecue.
  • Natuurlijk is er een complete inventaris aanwezig!

De campings met een Bungalowtent Frankrijk

De campings met een Bungalowtent Frankrijk liggen veelal dichtbij de zee of aan een recreatiemeer. Liever luxe kamperen midden in de Franse natuur? Boek dan een Bungalowtent Frankrijk in bijvoorbeeld de Ardèche. De campings hier liggen aan een rustig riviertje en in prachtige natuur. De campings zijn allemaal uitermate geschikt voor gezinnen! De hele familie zal zich uitstekend vermaken op één van de campings in Frankrijk.

Een Bungalowtent in Frankrijk huren?

Wil je graag luxe kamperen in een Bungalowtent in Frankrijk? Glamping is dé ideale manier om midden in de natuur te kamperen, maar toch te kunnen genieten van luxe! Benieuwd naar de verschillende campings in Frankrijk waar je kunt kamperen? Bekijk de mogelijkheden en huur direct de Bungalowtent Frankrijk!

Bekijk de accommodaties > Bekijk het campingaanbod >

Glamping.nl